Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Εμετική δημοσιογραφία: Υπεράσπιση της παιδοφιλίας και των ψεκασμών

Τι μισθό παίρνεις; Τόσο αξίζει και το ήθος σου


Και δεν πάει να είναι και με πολλά μηδενικά, πάλι φτηνιάρης είσαι, αφού… η τιμή, τιμή δεν έχει. Μόνο η ξεπούλα του ήθους και των αρχών και πόσες μοίρες σκύβεις για να φανούν τα οπίσθια. Αυτά έχουν τιμή και είναι όσος ο μισθός που παίρνεις και χέζεσαι μην τον χάσεις.

Βαξεβανική δεν είμαι, γιατί πολιτικά διαφωνώ μαζί του. Όμως θα υπερασπιστώ το δικαίωμα του να προσπαθεί να κάνει μια ΥΠΟΤΥΠΏΔΗ δημοσιογραφία, φέρνοντας ειδήσεις στο φως, ακόμα κι αν αυτό εξυπηρετεί τα πολιτικά του αφεντικά. Ως απλός πολίτης, έχω δικαίωμα στην ενημέρωση καθώς και στην ελευθερία να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα...


Γι’ αυτό και διαβάζω τους πάντες και κρίνω μόνη μου, γιατί αν θες είδηση, συνήθως την παίρνεις από τον αντίπαλο εκείνου που φέρεται να έχει το πάνω χέρι. Και πάνω απ’ όλα διαβάζω τα καθαρόαιμα γκλομπαλιστικά άρθρα, γιατί έτσι βλέπω τι σκατά έχει ο διάολος στον εγκέφαλο του.

Σάλος δημιουργήθηκε με το θέμα Ν. Γεωργιάδη και την εμπλοκή του σε ζήτημα παιδεραστίας και έτρεξαν ‘αριστερίζοντες’ και καλά προοδευτικοί δημοσιογράφοι να επιτεθούν στον Βαξεβάνη που το έφερε στη δημοσιότητα.
Άντα Ψαρρά για το efsyn.gr:
Ξεπερνώντας απολύτως τα όρια ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος που στο παρελθόν είχε καταφέρει να πείσει αρκετούς για την δημοσιογραφική του δεινότητα, έχει δείξει επανειλημμένα τον τρόπο που μόνος του υπονόμευε την αξία των δικών του ερευνών και των δικών του ρεπορτάζ.
Σήμερα ταυτιζόμενος με την απόλυτη δημοσιογραφία της αθλιότητας ίσως να θεωρεί ότι προσφέρει με τον τρόπο αυτό τις χείριστες «υπηρεσίες» του στην βαλλόμενη από παντού κυβερνητική πλειοψηφία. Κάνει ένα τρομερό λάθος αν νομίζει ότι οποιοσδήποτε έχει σχέση με την αριστερά θα ενδιαφερθεί να διαβάσει τον διασυρμό ενός ανθρώπου στις σελίδες του περιοδικού του.
Ο Ν. Γεωργιάδης, οι ερωτικές του προτιμήσεις και το παρελθόν του αφορούν τον ίδιο και τους ανθρώπους που τον εμπιστεύονται. Ο δημοσιογραφικός όμως κατήφορος έχει δυστυχώς πολλά ποδάρια!
«Οι ερωτικές του προτιμήσεις και το παρελθόν του αφορούν τον ίδιο και τους ανθρώπους που τον εμπιστεύονται». Έτσι σου είπαν μαρή; Ότι η παιδεραστία είναι ερωτική προτίμηση που δεν αφορά τον ανήλικο και τους γονείς του; Ε άι σιχτίρ! Και δεν ξέρω κι αν είσαι μάνα κι έχεις παιδιά!
Και μετά το ανασκεύασε με ένα καθυστερημένο update (αφού τα άκουσε, φυσικά)
Update: Η σεξουαλική προτίμηση προφανώς και μπορεί να είναι ποινικά κολάσιμη, όμως, εφόσον δεν υπήρχε μέχρι και σήμερα δικαστική κρίση, ούτε καν δικαστική έρευνα, δεν μπορεί να θεωρηθεί τετελεσμένο. Ας θυμηθούμε όλοι παρόμοια υπόθεση εξευτελισμού δημόσιου προσώπου ως παιδεραστή και τη σιωπή που επικράτησε όταν αποδείχθηκε ότι όλο αυτό ήταν μια συκοφαντία.
Κι ας θυμηθούμε αντίστοιχες περιπτώσεις στο εξωτερικό που δημοσιογράφοι ξεβράκωσαν αξιωματούχους και μεγάλα ονόματα για αντίστοιχα σκάνδαλα. Εδώ αναλαμβάνει η δικαιοσύνη κυρά μου, να κρίνει είτε τον Γεωργιάδη, είτε τον Βαξεβάνη, εσύ τι προτρέχεις και μάλιστα ονομάζοντας την παιδεραστία ως “ερωτική προτίμηση”;

Από την άλλη έχουμε τη μόνιμη δημοσιογραφική αηδία που λέγεται Μπογδάνος και ψεκασμοί. Αυτός και ο κολλητός του Πορτοσάλτε, οι δυο σούπερ αντιτηλεοπτικές περσόνες επιπλέουν στο ΣΚΆΙ με τους γνωστούς νόμους της φυσικής:
Αρχή του Αρχιμήδη – Άνωση: Όταν βάρος σώματος είναι μικρότερο του βάρους του εκτοπίσματός του, τότε η συνισταμένη βάρους-άνωσης έχει φορά προς τα πάνω και το σώμα ανέρχεται.
Μόνο στην εκπομπή του Μπογδάνου συναντάται το φαινόμενο της άνωσης σε συνδυασμό με τους χημικούς αεροψεκασμούς. Η εμμονή να κάνουν χιούμορ με το επίθετο ψεκασμένος σε κάθε εκπομπή ή ακόμα και να πετάνε αστεία στα ξεκάρφωτα, δίνει την εντύπωση υποχρεωτικής αναφοράς προς αξιολόγηση: Έκανα το καθήκον μου και πάλι. Γελοιοποίησα το θέμα για μια ακόμα φορά, τι κερδίζω;

Μια θέση στον παράδεισο! Στον παράδεισο της ξεφτιλισμένης δημοσιογραφίας, όπου μόνα τους τα παπαγαλάκια τιτιβίζουν ανέμελα τρώγοντας το ακριβό καναβούρι όταν τα άλλα πουλάκια πεθαίνουν από φτώχεια.

Δε βαριέσαι. Το έργο το έχουμε ξαναδεί σε πολλές σελίδες της ανθρώπινης ιστορίας. Αυτό που ξέχασε να ερευνήσει ο Αρχιμήδης, είναι το θέμα της επαγγελματικής άνωσης όταν η ψυχή πετάει στα πολύ χαμηλά. Τι πετάει… σέρνεται, θα έλεγα, καλύτερα…

nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: