Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Αυτό το κάθαρμα χρηματοδοτεί τις παρελάσεις των GAY στην Ελλαδα! Αυτός είναι ο αρχιντιτής...! Προβάλει ως πρότυπο την ομοφυλοφιλία και όλα τα κανάλια παίζουν το παιχνίδι του. Να γιατί χτυπάει την εκκλησία μας - Την γλώσσα μας - Και τα πιστεύω μας...!

Περισσότερα από 2.500 έγγραφα εταιρειών που διαχειριζόταν ο δισεκατομμυριούχος George Soros διέρρευσαν από χάκερς.
Τα έγγραφα αποκαλύπτουν σχέδια...
δράσης, στρατηγικές και άλλες δραστηριότητες του Soros, ενώ περιέχουν αναφορές για ευρωπαϊκές εκλογές, την μετανάστευση και το προσφυγικό και καλύπτουν την περίοδο μεταξύ 2008 και 2016.
 
Το μεγαλύτερο μέρος των εγγράφων φαίνεται να είναι από το ίδρυμα Open Society Foundation, δείχνοντας ότι καλύπτει θέματα από σχεδόν όλες τις γεωγραφικές περιοχές του κόσμου, και κυρίως στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ασία, την Λατ. Αμερική και την Αφρική.
Τα έγγραφα δείχνουν ότι τα κατά τόπους ιδρύματα του Soros ασχολήθηκαν πολύ με τις εκλογικές διαδικασίες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, ενώ ειδικά στην Ελλάδα ασχολήθηκε και με την προώθηση του Athens Pride, της «παρέλασης» για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων
Cp4q0UTW8AAgoPh
Cp4q0y6WIAAe4Th
Cp4qzGeW8AAGxxD
Cp4qzp2WAAA--7c
Μακελειο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1xBet korean - legalbet.co.kr
1xBet korean. Best 1xbet korean online sportsbook in Asia. We provide top rated football betting หารายได้เสริม sites in the world, live in-play betting, 카지노사이트 bitcoin