Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 35χρονος δράστης και η σύντροφος του

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 35χρονος φερόμενος ως δράστης ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια τα δυο ανήλικα τέκνα της συντρόφου του στην Αλεξανδρούπολη καθώς και η σύντροφός του, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι γονείς του δράστη.

Η μητέρα των παιδιών αναμένεται...
να οδηγηθεί στις φυλακές στην Θήβα ,ενώ ο δράστης η στις φυλακές του Κορυδαλλού η στην Κομοτηνή .

Ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ,ενώ η σύντροφος του και οι γονείς του για έκθεση και παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής.

Εξερχόμενος από το δικαστήριο ο κατηγορούμενος ο οποίος οδηγήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, ερωτηθείς εάν έχει καταλάβει τι έκανε απάντησε « δεν έxω κάνει τίποτε ρωτήστε την σύντροφο μου.»

Το ίδιο υποστήριξε και κατά την διάρκεια της απολογίας του ενώπιον ανακριτή και Εισαγγελέα.

Να σημειωθεί πως ο 5χρονος νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ,ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς είναι άγνωστη η εξέλιξη της κρανιοεγκαφαλικής κάκωσης και η πορεία του περιστατικού.

Εκτός κινδύνου ,αλλά με εγκαύματα και εμφανή σημάδια κακοποίησης σε όλο του το σώμα ,νοσηλεύεται στο Γ.Π.Ν Αλεξανδρούπολης το τρίχρονο αδελφάκι του.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη: Όλγα Ορφανίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: