Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Στην Γαλία τελικά δεν βάζουν μυαλό με τίποτα!!! Διοργανώνουν ημέρα με μπουργκίνι για τις Μουσουλμάνες

Σχόλιο Dreamworks: Πάλι στα λόγια μου έρχονται.  Αυτοί οι άνθρωποι απλά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να αφομοιωθούν.  Να γλιτώσουν λέει την κριτική για το σώμα τους!  Εγώ ξέρω ότι... η φάλαινα είτε βρεγμένη είτε στεγνή πάλι φάλαινα είναι.  Προλαβαίνουν ακόμη να το φορέσουν οι απανταχού "αλληλέγγυες" για να μη χρειάζεται να τρέχουν και για αποτρίχωση... και αν δεν έχουν ας πάρουν τη στολή για το ψαροντούφεκο.  Κανείς δε θα καταλάβει τη διαφορά έτσι κι αλλιώς...

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στη Γαλλία η διοργάνωση σε χώρο αναψυχής με πισίνα, ημέρα με μπουρκίνι για τις μουσουλμάνες.

Η ημέρα με μπουρκίνι έχει προγραμματιστεί για τις 10 Σεπτεμβρίου στο πάρκο αναψυχής Pennes – Mirabeau κοντά στη Μασσαλία και θα είναι αποκλειστικά για μουσουλμάνες που στην καθημερινότητα τους φορούν νικάμπ και τα παιδιά τους. Στην προσκληση υπογραμμίζεται ότι δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε αγόρια άνω των 10 ετών και ότι θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά ο ενδυματολογικός κώδικας που απαιτεί για τις γυναίκες είτε μπουρκίνι είτε τζιμπάμπ μπάνιου.

Το γεγονός διοργανώνει η οργάνωση Smile 13 που βοηθάει μουσουλμάνες γυναίκες και παιδιά. Ο δήμαρχος της πόλης σκοπεύει να απαγορεύσει την διοργάνωση.

Τι είναι το μπουρκίνι
Το μπουρκίνι είναι το μαγιό που έχει σχεδιαστεί για μουσουλμάνες, ώστε να προστατεύει το σώμα της γυναίκας από τα αδιάκριτα ανδρικά μάτια, έχει γίνει μόδα, όχι μόνο στις μουσουλμάνες αλλά και σε μη μουσουλμάνες.

Η ζήτηση είναι μεγάλη από γυναίκες που θέλουν να προστατευτούν ασφαλώς από τον ήλιο, αλλά και να γλιτώσουν από τα αδιάκριτα βλέμματα στην παραλία και την κριτική για το σώμα τους και τα ίσως, παραπάνω κιλά τους.

Τα μπουρκίνι  είναι κατασκευασμένο από λίκρα και νάιλον και αφήνει ακάλυπτα μόνο τα χέρια το πρόσωπο και τα πόδια. Τα μουσουλμανικά μαγιό επισήμως εισάγονται από την Τουρκία και το Μαρόκο αλλά τώρα πια, λόγω της ζήτησης στην Ευρώπη τα πωλούν οι βρετανικές Modestly Active και Modestkini. Ειδικά μετά το 2007 τα μαγιό έγιναν ανάρπαστα.

"Είμαι σοκαρισμένη σαν γυναίκα πρώτα και σαν βουλευτής γιατί διεξάγω με επιμονή έναν αγώνα για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και σήμερα το να παροτρύνουμε τις γυναίκες να καλύπτουν το σώμα τους κατ΄αυτόν τον τρόπο είναι ενάντια στην αθρώπινη αξιοπρέπεια. Γιατί το πέπλο δεν είναι κάτι αθώο" δήλωσε η Βαλερί Μπογιέρ, Γαλλίδα βουλευτής.

www.cnn.gr
www.e-koutsobola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: