ιπποκρατειοΣυγκλονιστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση ξυλοδαρμού του 5χρονου αγοριού από την Αλεξανδρούπολη από τον φίλο της μητέρας του έρχονται στο φως. 

Το αγοράκι, νοσηλευέται από χθες στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα, σύμφωνα με δελτίο τύπου του νοσοκομείου, θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο, αυτή τη φορά στον πνεύμονα, προκειμένου να αφαιρεθεί από εκεί ένα κομμάτι από δόντι, που σφηνώθηκε εκεί, προφανώς μετά από γροθιά ή χτύπημα στο πρόσωπο. Όπως αναφέρεται, η κατάσταση του παιδιού κρίνεται σοβαρή, ενώ άγνωστη παραμένει...

η εξέλιξη της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης. Την ίδια στιγμή, όπως αποκαλύπτει το Έθνος, ανησυχία υπάρχει και για το 3 ετών αδερφάκι του,  το πρόσωπο του οποίου είναι κατακόκκινο και πρησμένο και ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο 33χρονος του έριξε ένα διάλυμα από οινόπνευμα και ιώδιο με προφανή στόχο να του βάλει φωτιά. Φέρει επίσης σοβαρά χτυπήματα από κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα και είναι φοβισμένο, ενώ συνεχώς κλαίει και δεν αφήνει κανέναν να το πλησιάσει. Ο 33χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, δεν τον έχει αναλάβει ακόμη κανένας δικηγόρος και δεν αποκλείεται να οριστεί κάποιος με έξοδα του δημοσίου.

www.thrakinea.gr