Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Ουρανοκατέβατος καναπές…έπεσε απο τον 5ο όροφο πολυκατοικίας, πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Γλύτωσε από θαύμα η γυναίκα οδηγός!


Ένας ιπτάμενος καναπές, έπεσε το βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 22:30, πάνω σε διερχόμενο Ι.Χ που οδηγούσε σύζυγος γνωστού επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης, χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει, η οποία υπέστη απλά ένα μικρό σοκ, το οποίο προήλθε από το…
ουρανοκατέβατο χτύπημα, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές στο όχημα.

Το περιστατικό συνέβη, στην οδό Μοσχονησίων 1 στην Αλεξανδρούπολη, όταν ο καναπές, για άγνωστη αιτία, έπεσε από μπαλκόνι ορόφου πολυκατοικίας, επάνω στο διερχόμενο αυτοκίνητο, που κινούνταν εκείνη τη στιγμή επί της συγκεκριμένης οδού.

Από θαύμα γλύτωσε στην κυριολεξία η τυχερή γυναίκα, που φαίνεται πως είχε Άγιο, ενώ έντρομοι οι περαστικοί, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που μόλις έβλεπαν, καθώς πρώτη φορά συνέβη τέτοιο περιστατικό, όπως είπαν!

Στο σημείο έφτασε η τροχαία, που κατέγραψε το συμβάν, ενώ ο κόσμος που βρέθηκε στο σημείο, δεν πίστευε στα μάτια του γι αυτό που έβλεπε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη.

www.gatzoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: