Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Τι συζητήθηκε σε μυστική συνάντηση στη Ρώμη για τα Βαλκάνια και το Αιγαίο

10bilΣχεδιάζουν για την Ελλάδα χωρίς την Ελλάδα και τους Έλληνες… Το μεγάλο ξεπούλημα!

Δεν χρειάζεται να διαθέτεις, όπως λένε στα χωριά μας μυαλό για να κατανοήσεις ότι τα νήματα σε Ευρώπη και Ελλάδα δεν τα κινούν οι κυβερνήσεις και γενικότερα οι πολιτικοί αλλά κάποιοι άλλοι που κρύβονται στο παρασκήνιο και πίσω από τεκτονικές στοές και μιαρές λέσχες τύπου Μπίλντερμπεργκ!

Ο κοινός νους αντιλαμβάνεται πλέον ότι οι πολιτικές μαριονέτες που μας κυβερνούν δεν είναι τίποτε άλλο από αδίστακτα και ενίοτε απάνθρωπα εκτελεστικά όργανα ενός μυστικού επί του παρόντος παρασκηνιακού διευθυντηρίου, το οποίο κατ’ ουσίαν αποφασίζει τις τύχες των λαών...


Το διευθυντήριο αυτό έχει επικεντρώσει την προσοχή του, τα τελευταία χρόνια για γεωπολιτικούς και όχι μόνο λόγους στην Ελλάδα και τη Βαλκανική. Φοβούμενο μία πιθανή ανασύσταση της πάλαι ποτέ Βυζαντινής Αυτοκρατορίας (Ρωμανίας) με συνεκτικό κρίκο την Ορθόδοξη πίστη, επιχειρεί να επιφέρει με ταχύτατο ρυθμό πλήγματα στην Ορθοδοξία, να διαφθείρει, να συκοφαντήσει, να εκθέσει και να ελέγξει παντί τρόπω τις θρησκευτικές ηγεσίες της.

Στο στόχαστρο του διευθυντηρίου αυτού βρίσκεται εκτός των θρησκευτικών ηγεσιών και το Άγιο Όρος, το οποίο εκλαμβάνεται ως το «μαύρο» πρόβατο στα σχέδιά τους λόγω της ορθής οικουμενικότητάς του, αφού σ’ αυτό ασκητεύουν ειρηνικά μοναχοί από όλες τις χώρες της πάλαι ποτέ Βυζαντινής Αυτοκρατορίας αλλά και της Ρωσίας. Ωστόσο, πιστεύουν πως το κάστρο αυτό θα πέσει εκ των έσω, αφού η αχίλλειος πτέρναν του, όπως διαφαίνεται είναι το χρήμα (επιδοτήσεις)!

Εκτός όμως αυτού έδειξαν στην πράξη πόσο αδίστακτοι είναι με το τεχνητό διασυρμό και τις κατασκευασμένες συκοφαντίες προς έναν από τους πλέον δραστήριους ηγουμένους αυτού, του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου αρχιμανδρίτη Εφραίμ. Μέσω αυτού ουσιαστικά πέρασαν το μήνυμα στους υπολοίπους να είναι λίαν προσεκτικοί ειδάλλως τους περιμένει η ίδια ή αντίστοιχη αντιμετώπιση.

Η μυστική συνάντηση
 
Στις 24 Ιανουαρίου, Κυριακή απόγευμα σε προάστιο της Ρώμης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Σ.Ο. έγινε συνάντηση υψηλόβαθμων τεκτόνων και Ναϊτών (μεγιστάνων του πλούτου) αλλά και υψηλότατων στελεχών της μιαρής λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Στη συνάντηση αυτή την Ελλάδα εκπροσώπησε υψηλότατο στέλεχος της τεκτονικής στοάς, ο οποίος παλαιότερα κατείχε και σημαντική κυβερνητική θέση. Συνολικά συμμετείχαν 22 σύνεδροι από διάφορες χώρες, ενώ συμμετείχε ως παρατηρητής και εκπρόσωπος της Παπικής Εκκλησίας (γιατί άραγε;)!

Στους 22 περιλαμβάνεται και επιφανής Έλληνας πολιτικός, που υπηρετεί σε νευραλγικό τομέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επικεφαλής της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ήταν Εβραίος, θερμός υποστηρικτής της Καμπάλα και του ακραίου πνευματισμού και υψηλόβαθμο στέλεχος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Πέραν των απαραίτητων θυσιών προς τον Μ.Α.Τ.Σ. (Μεγάλο Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος) δηλαδή του Αντιδίκου και των καθιερωμένων οργίων προς τιμήν του με πόρνες και αμούστακους παίδες τα βδελυρά αυτά υποκείμενα του μυστηρίου της ανομίας έλαβαν σημαντικές αποφάσεις για τον ευλογημένο αυτό τόπο, τον οποίο στην κυριολεξία βγάζουν στο σφυρί. Το ξεπούλημα της πατρίδας μας δεν έχει αρχή και τέλος.

Τι αποφασίστηκε
 
Συγκεκριμένα αποφάσισαν να συνεχίζεται να εφαρμόζεται το γνωστό ως δόγμα του σοκ, το οποίο ουσιαστικά πέραν της δυστυχίας και της εξαθλίωσης δημιουργεί έναν νέο τύπου δουλείας, αφού οδηγεί εμμέσως μεν πλην σαφώς τον Έλληνα πολίτη να εξαρτάται πλήρως από τους τοκογλύφους δυνάστες δανειστές. Αποφασίστηκε λοιπόν αντί της χαλάρωσης της θηλιάς να τη σφίξουν ακόμη περαιτέρω, έτσι ώστε να πετύχουν ασφαλώς μεν να εκδιώξουν τους νέους από την χώρα τους λόγω της ανεργίας αλλά να επιφέρουν και στους μεσήλικες και τους γέροντες τους ίδιους φόβους, που είχε ο παλαιός Ισραήλ στην έρημο μετά την έξοδό του από την γη Χαμ, δηλαδή την Αίγυπτο. Παραπονιόντουσαν τότε ως γνωστό στον Μωϋσή γιατί τους πήρε από την Αίγυπτο, όπου είχαν τουλάχιστον εξασφαλίσει την τροφή τους και τον ύπνο τους…

Μέσα στο πλαίσιο αυτό ελήφθη απόφαση για τη συνέχιση των ανάλγητων μνημονίων σε βάθος χρόνου -ήδη προλειαίνεται το έδαφος για το επόμενο μνημόνιο- μέχρι να μη μείνει τίποτα όρθιο στην κατεχόμενη αποικία, που ακόμη λέγεται Ελλάδα. Αυτή η πολιτική θα ενισχύσει την αγανάκτηση του λαού, η οποία στην περίπτωση που δεν θα δύναται να αντιμετωπιστεί από τις επιχώριες αστυνομικές δυνάμεις και τους αεροψεκασμούς καταστολής θα δώσει το πράσινο φως για να ενεργοποιηθεί η απόφαση καταστολής των οιανδήποτε αντιδράσεων από Νατοϊκές δυνάμεις αστυνόμευσης (υπεγράφη συμφωνία επί κυβερνήσεως Καραμανλή στη δεύτερη κυβερνητική θητεία του).

Με τον τρόπο αυτό το ΝΑΤΟ θα μπορεί να ελέγξει εκ των έσω και να καταστείλει κάθε πιθανή κοινωνική εξέγερση. Ταυτόχρονα ως πολυεθνική δύναμη αστυνόμευσης θα εγγυάται την «ειρηνική συνύπαρξη» χριστιανών και μουσουλμάνων λαθρομεταναστών (!!!), που θα εγκατασταθούν μόνιμα στην χώρα μας. Στα σχέδια μάλιστα των λωποδυτών και τυχοδιωκτών αυτών του βρώμικου παρασκηνίου περιλαμβάνεται σε πρώτη φάση η εγκατάσταση μουσουλμανικών κοινοτήτων μέσω των hotspots και εν συνέχεια με πρόσχημα την ανθρωπιά και την οικονομική ενίσχυσή τους με ευρωπαϊκά και όχι μόνο κονδύλια…

Στόχος είναι η σταδιακή αλλοίωση του πληθυσμού και η μετάβαση στα επόμενα χρόνια σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία στην Ελλάδα, η οποία θα λειτουργεί αποτρεπτικά στην προφητεία του Αγίου Παϊσίου, ότι ο δικέφαλος αετός θα σηκωθεί από το βορρά. Έτσι με το πρόσχημα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον πλησίον τα επόμενα έτη θα δημιουργηθούν σε πολλές ελληνικές πόλεις ισχυρές μουσουλμανικές κοινότητες εκτός κι αν… όλοι αυτοί βαπτισθούν ορθόδοξοι χριστιανοί και το σχέδιο των ανόμων τους γυρίσει μπούμερανγκ (βλ. αντίστοιχες προφητείες Αγίου Παϊσίου περί ομαδικής επιστροφής μουσουλμάνων στο δρόμο της σωτηρίας, στον Ιησού Χριστό)!

Ο μεγιστάνας του πλούτου Τζωρτζ Σόρος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Τουρκία έχει ήδη διαθέσει 12 δισεκ. ευρώ επενδύοντας στα σχέδια αυτά και διευκολύνοντας τη λαθρομετανάστευση, η οποία εξελίχθηκε σε… προσφυγιά. Λέτε να μην αποσκοπεί τουλάχιστον να εισπράξει στο διπλάσιο τα χρήματά του; Να γιατί η κυβέρνηση του άθεου Τσίπρα προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία τα δίνει όλα, όπως για παράδειγμα να προωθεί τάχιστα την ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών στη Θεσσαλονίκη, να βολιδοσκοπεί την κοινή γνώμη για την κατάργηση του νηπιοβαπτισμού, να προωθεί την κατάργηση της πρωινής προσευχής, να φέρνει προς ψήφιση νομοσχέδιο περί της καύσης των νεκρών, να επιδιώκει να επιβάλλει το ηλεκτρονικό φακέλωμα κ.ο.κ.
Τον ενημερώνουμε λοιπόν κι αυτόν και τις υπόλοιπες πολιτικές μαριονέττες της Ελλάδος ότι στην μυστική αυτή συνάντηση της Ρώμης αποφασίστηκε οι υπόδουλες σ’ αυτούς κυβερνήσεις, αφού εκτελέσουν τα ανίερα σχέδια των μιαρών Λεσχών και εν γένει των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας, θα «πέφτουν» όπως τα σάπια φρούτα κάτω από το βάρος της λαϊκής κατακραυγής. Στη θέση τους θα έρχονται νέες οικουμενικές ή κυβερνήσεις συνεργασίας που θα αποτελούνται από σύγχρονους Εφιάλτες, προδότες, νενέκους, που αφού φάνε με «χρυσά κουτάλια και μαχαιροπήρουνα» θα «πέφτουν» με κρότο απαξιωμένες και ταπεινωμένες. Αυτός ο αέναος κύκλος υπόδουλων κυβερνήσεων θα συνεχίζεται μέχρι η λεγόμενη πολυπολιτισμικότητα στις προσεχείς δεκαετίες γείρει προς την πλευρά των μουσουλμάνων που πληθυσμιακά θα υπερτερούν των Χριστιανών.

Και για να φθάσουν στην δημιουργία ενός υπερεθνικού αδιάφορου θρησκευτικά κράτους θα επιχειρηθεί μέσω της οικονομικής θηλιάς και των υπόδουλων κυβερνήσεων να βάλουν στο χέρι ότι έχει απομείνει από τις υποδομές της χώρας. Αποφασίστηκε λοιπόν να ιδρυθεί νέο ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, στο οποίο θα ενταχθεί το ΤΑΙΠΕΔ, όλα τα ακίνητα του Δημοσίου, τα λιμάνια, οι δρόμοι, τα έσοδα των διοδίων, οι συμμετοχές του Δημοσίου σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΣΦΑ, ΔΕΠΑ, ΕΛΠΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα και το σύνολο του ορυκτού και ενεργειακού πλούτου της πατρίδας μας σε ξηρά και θάλασσα. Στην ουσία εκχωρείται το κράτος ως οντότης οικονομική και εισοδηματική και οργανώνεται από την άνομη ελίτ των στοών του σκότους ένα υπερεθνικό κράτος, μέσα στην ελληνική επικράτεια. Πώς θα διοικείται; Θα διοικείται με απολυταρχικό τρόπο από το Διευθυντήριο, αυτό που αναλυτικά περιγράφεται στο 17ο πρωτόκολλο των Σοφών της Σιών.

Με το πρόσχημα επίσης του ελέγχου της μεθοδευμένης, σχεδιασμένης και κατευθυνόμενης λαθρομετανάστευσης θα επιχειρηθεί να εισέλθουν δήθεν για βοήθεια των επιχώριων δυνάμεων συνοριοφύλακες. Ήδη πριν αλέκτωρ λαλήσει η Γερμανία ενημέρωσε πως προτίθεται να μας αποστείλει για βοήθεια μερικές χιλιάδες συνοριοφύλακες! Το Αιγαίο με τη μόνιμη παρουσία των νατοϊκών δυνάμεων που αποσκοπούν στην ουσία να ενισχύσουν την από στιγμή σε στιγμή τουρκική εισβολή στη Συρία, να της προσφέρουν δηλαδή μία στρατηγική ισορροπία έναντι του ρωσικού στόλου θα καταστεί «ουδέτερη γκρίζα ζώνη», που θα διοικείται από επιλεγμένες νατοϊκές δυνάμεις. Στο μενού της μυστικής αυτής τράπεζας ετέθη και το κυπριακό, όπου αποφασίστηκε να προωθηθεί λύση πολυπολιτισμικότητας, δηλαδή αποδοχή φιλοτουρκικής λύσης.

Στο πλαίσιο της λαθρομετανάστευσης επίσης θα προωθηθούν στην Ελλάδα μεμονωμένα, εμπειροπόλεμοι τζιχαντιστές από την Συρία και το Αφγανιστάν, οι οποίοι θα αναλάβουν σε περίπτωση προσέγγισης των ορθοδόξων λαών ένοπλη δράση. Στη συνάντηση της Ρώμης επίσης αποφασίστηκε η παντός τρόπου ενίσχυση των μουσουλμανικών κοινοτήτων ή δυνατόν και ο εξοπλισμός τους σε όλη τη Βαλκανική χερσόνησο, έτσι ώστε να λειτουργήσουν ως ανάχωμα στην προκείμενη απειλή ανασύστασης μίας ορθόδοξης ομοσπονδίας. Μέσα στο πλαίσιο αυτό το ΝΑΤΟ θα φροντίσει να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του σε Ελλάδα και Βαλκάνια. 

Ως εκ τούτου ο ανελέητος πόλεμος ενάντια στην Ορθοδοξία, ενάντια στα ΟΣΙΑ και τα ΙΕΡΑ του ένδοξου λαού μας θα συνεχισθεί.

Κι αυτό γιατί επιθυμούν οι αφελείς δυνάστες την διάλυση της Ορθόδοξης πίστης. Επιθυμούν στις Εκκλησίες να βρίσκονται μόνο ελάχιστοι γραφικοί, γέροι και γριές! Επιθυμούν οι μασόνοι και όλο αυτό το νεοταξικό κηφηναριό της πλάκας, όλο αυτό το σκουπιδαριό της διαπλοκής να επιβάλλουν ετσιθελικά την πανθρησκεία, ως προστάδιο του Παγκόσμιου δικτάτορα, του Αντίχριστου.

Παράλογες αξιώσεις
 
Τέλος η παρουσία υψηλόβαθμου στελέχους της παπικής Εκκλησίας απέβλεπε στην περαιτέρω ενίσχυση του Βατικανού σε Ελλάδα και Βαλκάνια. Με επιδοτήσεις και παράλογες αξιώσεις, που θα φθάνουν μέχρι και το Άγιο Όρος, και θα εκδηλώνονται κυρίως μέσω του ελεγχόμενου, όπως οι ίδιοι υποστήριζαν Οικουμενικού Πατριαρχείου θα παρεμβαίνει διότι έχει στην πράξη διαπιστωθεί ότι η παρουσία του Βατικανού προκαλεί διχασμό στο χριστεπώνυμο ορθόδοξο ποίμνιο… Δεν αποκλείεται μάλιστα να ανακοινωθεί χαλαρή ένωση με τους Ορθοδόξους, που θα φέρει μεγάλη διχόνοια στην Ορθοδοξία!

Φαίνεται όμως πως τα νεοταξικά όργανα του Αντίδικου αγνοούν τα λεχθέντα από τον Άγιο Παΐσιο ότι «το μεγάλο κακό που πάει να κάνει το ταγκαλάκι (ο Αντίδικος), ο Θεός το αξιοποιεί και βγάζει μεγάλο καλό». Και το καλό, όπως εκμυστηρεύθηκε ο ίδιος στον αγιορείτη μοναχό Θεολόγο το 1979, θα έρθει από το Βορρά, γιατί από εκεί θα σηκωθεί και πάλι ο δικέφαλος αετός. ΓΕΝΟΙΤΟ!

[από τη μηνιαία εκκλησιαστική εφημερίδα «Στύλος Ορθοδοξίας», Φεβρουάριος 2016, αρ. φύλλου 175]
Μιλτιάδης Βιτάλης
Νομικός, συγγραφέας, αρθρογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: