Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

«Να της πάρουν το παιδί»!

4
Και διάφορα άρθρα των Ένωσης Αθεϊστών ακόμα και το κάλεσμα για κρεατοφαγία την Μεγάλη Παρασκευή. Αυτός, λοιπόν, ο “αθεϊστής” κυριούλης που όχι… δεν είναι σατανιστής, οποιαδήποτε ομοιότητα είναι καθαρά συμπτωματική ή… χιούμορ θα σου πει ο άλλος, έχει άποψη τι πρέπει να κάνει η κοινωνία σε αυτή τη γυναίκα που ψάχνεται για το παιδί της, και η άποψή του είναι να της το πάρουν!

Όποιος γονιός δεν θέλει να εμβολιάσει το παιδί του ή ψάχνει εναλλακτικές λύσεις θεραπείας, πρέπει να του παίρνουν το παιδί. Που να το πάνε; Ε.. προφανώς στην αγκαλιά του Μπαφομέτ, όπως δείχνει και το άγαλμα, εκεί θα είναι πιο ασφαλές!
satar 
Ο λόγος που τα γράφω όλα αυτά είναι ότι από δω και πέρα χάνεται κάθε ίχνος χιούμορ με τα Ελληνικά Hoaxes, των οποίων ο ρόλος αρχίζει και γίνεται επικίνδυνος. Θυμίζει σκοτεινές περιόδους, ενθαρρύνει τον χαφιεδισμό και τις πρακτικές των καταδοτών, καταπατά τις ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα γονικά δικαιώματα της επιμέλειας και φροντίδας ως ορίζει και καταλαβαίνει ο κάθε γονιός, σπείρει διχασμό και στοχοποιεί κοινωνικές ομάδες.

Και ειλικρινά, δεν θα μου έκανε καμία έκπληξη, αν κάποιοι από αυτούς που εξέφρασαν και καλά πόνο για το κακόμοιρο παιδάκι, είναι και τακτικοί πελάτες σελίδων πορνογραφικού υλικού ή κάτι ακόμα χειρότερου. Καμία!

Και ΑΥΤΌ το ιστολόγιο, προωθείται και στηρίζεται από τα συστημικά μίντια!

Ο λόγος, λοιπόν, που ασχολούμαι ακόμα μια φορά μαζί τους είναι γιατί το κοινό πρέπει να ξέρει: τα Ελληνικά Hoaxes είναι τώρα η νέα γκεστάπο στην Ελλάδα. Το νου σας! Τι θα πείτε στο φέις γιατί… το “μάτι” σας βλέπει και η κουκούλα θα σας δείξει!

nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: