Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

«Μαθήματα Ορθολογισμού» ή αλλιώς… «Ορθής Αποκοίμισης»!

Image-ZZZ-889x500.jpegΜια ομάδα ονόματι «Μέρες Ορθολογισμού» διοργανώνει σεμινάρια “Ορθολογισμού” και “αφύπνισης” του κοινού από την “κακή πληροφόρηση” και τις στρεβλές ιδέες κι απόψεις που μπορεί να τους κρατούν “άγρυπνους” – Διακρίνω έναν “συστημικό” πανικό ή μου φαίνεται;


Θα μπορούσε να έχει και τίτλο...
«Σοφία! Ορθοί…», αλλά δεν πρόκειται ούτε για “σοφία”, ούτε για όρθιους, ούτε για ορθούς. Άσε που θα παρέπεμπε στη θρησκεία – μακριά αυτή από τους Ορθολογιστές!

Ορθολογισμός είναι: Ό,τι μπορεί να συλλάβει η κούτρα μου, ό,τι μπορεί να συλλάβει το μάτι και το χέρι μου, ό,τι μπορεί να “αποδειχθεί” επιστημονικά. Αυτά και υπάρχουν, τα άλλα δεν υπάρχουν.
Δηλαδή, δεν μπορώ να αποδείξω ή να κουμαντάρω το Πνεύμα, τον Θεό, άρα και δεν υπάρχει. Τώρα, γιατί οι “ορθολογιστές-επιστήμονες” του CERN ψάχνουν για το “σωματίδιο του Θεού” κι έχουν το Θεό Shiva στην αυλή τους, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!

Τώρα, η καλή αυτή παρέα διοργανώνει ομιλία για να μας “αφυπνίσει” από τους “εφιάλτες” των διαφόρων “θεωριών συνωμοσίας” που μας χαλούν τον ύπνο, όπως είναι οι χημικοί αεροψεκασμοί και οι κίνδυνοι των εμβολίων, αλλά και… η Κλιματική Αλλαγή! Ομιλητής θα είναι ο Θοδωρής Μαγουλάς, “γνωστός” ως Greek Skeptic, γνωστός επίσης και για τις αθεϊστικές του απόψεις – τι ορθολογιστής θα ήταν εξάλλου;

Αυτός ο Θοδωρής, λοιπόν, που είναι φίλος και συνεργάτης του άλλου Θοδωρή Δανιηλίδη του Ελληνικά Hoaxes (πόσους ψευτοθόδωρους έχουν τελικά;) θα μας κάνει και μάθημα για τις διαδικτυακές “απάτες”! Μετά την μεγάλη “επιτυχία” που είχαν να καταδικάσουν σε φυλάκιση μπλογκερ γιατί έγραψε κατά των εμβολίων.
13235571_1096240113753041_1934021082875808015_o
Ορθολογισμός είναι: Ό,τι μπορεί να συλλάβει η κούτρα μου, ό,τι μπορεί να συλλάβει το μάτι και το χέρι μου, ό,τι μπορεί να “αποδειχθεί” επιστημονικά. Αυτά και υπάρχουν, τα άλλα δεν υπάρχουν – άρα δεν υπάρχει Θεός!

Ποιοι ΔΕΝ θα παραβρίσκονται

2235832_orig
Δεν θα παραβρίσκονται λόγω “κολλήματος” οι εξής:

Ο A.C. Griffith, πρώην κυβερνητικός υπάλληλος των ΗΠΑ

 που έδωσε μια και μοναδική συνέντευξη για τον πραγματικό σκοπό των Αεροψεκασμών και μετά από λίγο πέθανε – ποτέ δεν μάθαμε περισσότερες πληροφορίες για τον θάνατο του. Η συνέντευξη ξεκινάει με το “όσοι μιλούν γι’ αυτό πεθαίνουν” και η ιστορία τον επιβεβαίωσε. Μπορείτε να ακούσετε όλη την συνέντευξη ΕΔΩ

  • Ο πρώην πράκτορας του FBI Ted Gunderson. Ο συγχωρεμένος παρακαλούσε on camera τους πιλότους να σταματήσουν τους ψεκασμούς. Λίγο μετά έπαθε καρκίνο, ωστόσο πληροφορίες λένε ότι η νεκροψία έδειξε υψηλά επίπεδα αρσενικού.
  • Πρώην αρχηγός του FΒΙ Τεντ Γκάντερσον για τους αεροψεκασμούς

  •  https://www.youtube.com/watch?v=78EFAK1CmVw
  • Τελευταία στη λίστα αλλά όχι σε σπουδαιότητα, δεν θα παραβρεθεί “σωματικά” η πνευματική Μητέρα Shri Mataji, η γκουρού που έδωσε αυτοπραγμάτωση σε εκατομμύρια κόσμο, που δίδασκε γιόγκα και τρόπους θεραπείας χωρίς καθόλου φάρμακα, που “αποδείκνυε” έμπρακτα την ύπαρξη του και αφύπνιση του Πνεύματος μέσα από το νευρικό νευρικό μας σύστημα (καθότι είχε και η ίδια σπουδάσει ιατρική), που έδινε διαλέξεις σε γιατρούς πως να συνδυάσουν την ιατρική μαζί με τον διαλογισμό για να μην συνταγογραφούν, που ήθελε να ανοίξει νοσοκομεία για τους φτωχούς όπου θα μπορούν να θεραπεύονται χωρίς φαρμακευτικές αγωγές και επώδυνες επεμβάσεις, που η μέθοδος της “αποδεδειγμένα” θεράπευσε χιλιάδες περιπτώσεις ψυχοσωματικών νόσων χωρίς φάρμακα, ακόμα και τον καρκίνο. Η Shri Mataji δεν θα μπορέσει να είναι εκεί, απλά γιατί δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον σύζυγό της -πρώην διπλωμάτη του ΟΗΕ- και ανθρώπους της οργάνωσης της.
Λυπούμαστε, αλλά κι εμείς δεν μπορούμε να παραβρεθούμε λόγω απόστασης. Όμως…
Είμαστε ακόμα ζωντανοί
στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα
κι αν μας αντέξει το σκοινί
θα φανεί στο χειροκρότημα…
nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: