Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Άλλη μια γιατρός βρίσκεται «μυστηριωδώς» νεκρή

roseΗ κατάρα στο χώρο της υγείας συνεχίζεται. Όσοι γιατροί δεν συμβαδίζουν 100% με το ιατρικό κατεστημένο χάνουν μυστηριωδώς τη ζωή τους ή ακόμα και εξαφανίζονται


Αυτή τη φορά πρόκειται για μια 25χρονη Βρετανή γιατρό, την Rose Polge, η οποία σύμφωνα με το healthnutnews.com είναι το τέταρτο θύμα που βρίσκεται νεκρό από πνιγμό τους τελευταίους μήνες, με μυστηριώδη τρόπο.


Η υπόθεση του Δρ Bradstreet δεν έχει ακόμη κλείσει επίσημα και η οικογένεια έχει...
προσλάβει τουλάχιστον έναν ιδιωτικό ντέτεκτιβ για τη διαλεύκανση  (τους έχω συνέντευξη για αυτό μερικές φορές.) Στη συνέχεια, ο Δρ Μάρσαλ βρέθηκε σε ένα ποτάμι και οι αρχές δήλωσαν ότι η αιτία ήταν πνιγμός, αλλά η σύζυγός του (επίσης ένας γιατρός) προσέλαβε κι εκείνη ντετέκτιβ, καθώς επίσης μια διάσημη ολιστική γιατρός που σύμφωνα με το ABC News φέρεται να χτύπησε το κεφάλι της και έπεσε στον ωκεανό, στη Χαβάη.

Και αυτοί οι πνιγμοί, προστίθενται στην μακρά λίστα των άτυχων ολιστικών γιατρών που το τελευταίο χρόνο «κάτι» παθαίνουν και πεθαίνουν ή «κάτι» τους εξαφανίζει! Κι όλα αυτά τα «κάτι» παραμένουν μυστήριο.

Η Rose Polge αγνοείτο από τις 12 Φεβρουαρίου, όταν προφανώς αποχώρησε από το Νοσοκομείο στο οποίο ήταν ασκούμενη, στο Devon. Βρέθηκε σχεδόν δύο μήνες αργότερα και το σώμα της, έπρεπε να εξακριβωθεί μέσω DNA. Λόγω της μεγάλης μεταθανάτιας περιόδου η αιτία του θανάτου δεν μπορούσε να εξακριβωθεί.
 Rose-Anna-Polge
Η αστυνομία ανακάλυψε το σώμα της Rose ανατολικά του ακρωτηρίου Portland, στο Dorset, την 1η Απριλίου. H Rose ήταν από εύπορη οικογένεια, αλλά ιδιαίτερα δραστήριο μέλος στον αγώνα που έκαναν εκείνες τις μέρες οι ασκούμενοι γιατροί. Το νοσοκομείο Torbay στο οποίο εργαζόταν θεωρείται ένα από τα χειρότερα της Βρετανίας από άποψη συνθηκών.
Rose-Anna-Polge-2 
Πριν από την εξαφάνιση της, η νεαρή γιατρός είχε δημοσιεύσει μια νέα εικόνα προφίλ στο Facebook, με το hashtag#notfairnotsafe. Και είχε, επίσης, μοιραστεί μια αναφορά ζητώντας από τον Βρετανικό Ιατρικό Σύλλογο να υποστηρίξει την απεργία των ασκούμενων ιατρών σχετικά τις προτεινόμενες αλλαγές των συμβάσεων.

Να θυμίσουμε απλά ότι το Dorset αποτελεί μια από τις πιο μαύρες σελίδες της επιστήμης στη Βρετανία, αφού είναι το μέρος που επί δεκαετίες διεξάγονταν μυστικά πειράματα βιολογικού πολέμου σε βάρος των κατοίκων. Ολόκληρη η περιοχή είχε μετατραπεί σε ένα τεράστιο εργαστήριο πειραμάτων, καθώς οι κάτοικοι ψεκάζονταν κατ’ επανάληψη με βακτήρια εν αγνοία τους!

nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: