Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Οι λαθρομετανάστες οργανώνονται! Μπορείς να μου πεις εσύ γιατί απορείς και εξανίστασαι;


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Άκου φίλε αναγνώστη γιατί για όλα όσα βλέπεις σήμερα στις τηλεοράσεις και όσα ακόμα δεν σου δείχνουν (κάθε βράδυ συμπλοκές, νοσοκομεία γεμάτα μετανάστες, πορνεία μέσα σε hot spot κλπ) για όλα έχεις προειδοποιηθεί.


Το ότι έχεις επιλέξει...

να μην ακούς δεν σημαίνει ότι δεν τα γνωρίζεις και φυσικά δεν σημαίνει ότι την κρίσιμη ώρα θα κάνεις τον ανήξερο και τον προδομένο.

Όταν θα σου μπουν μέσα στο σπίτι, όπως κάνουν κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση (μέρα και νύχτα) στα σπίτια στη Μυτιλήνη, την Ειδομένη και την Χιό, να ξέρεις ότι σε λίγες μέρες θα γίνεται και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και τον Αλμυρό και τη Λάρισσα και το Λαύριο και σε όλες τις περιοχές που έχουν τοποθετήσει μετανάστες και πρόσφυγες.

Πολλοί από αυτούς που φιλοξενούνται στα hot spot έχουν ήδη 5 και 6 μήνες σε μια σκηνή. Πόσο νομίζεις ότι θα αντέξουν;

Τα hot spot για όσους τα έχουν επισκεφθεί είναι ξέφραγο αμπέλι. Και τώρα αν κατέβεις το λιμάνι, στο Ελληνικό θα μπεις μέσα χωρίς κανέναν έλεγχο. Φανταστείτε τι μπαίνει και βγαίνει κάθε μέρα.

Σου προκάλεσε έκπληξη και τα έβαλες με την αστυνομία πάλι, γιατί λέει έχουν όπλα στο Ελληνικό.

Όχι ρε φίλε δεν έχουν στο Ελληνικό, αλλά έχουν παντού. Και ναι η αστυνομία δεν μπορεί να μπει μέσα σε ένα χοτ σποτ με 6.000 κόσμο γιατί μετά θα προκληθεί πόλεμος και γι΄αυτό καλά κάνει και κάνει την πάπια.

Μπορείς να είναι φήμη, αλλά πάντα πίσω από τον καπνό υπάρχει φωτιά. Από τη στιγμή που απέκτησαν μαχαίρια λογικό ήταν να αποκτήσουν και πιστόλια. Οι ντίλερ ειδικά στην Αττική βρήκαν νέα πηγή εσόδων και τα hot spot είναι σύγχρονα γκέτο είτε θέλεις να το αποδεχθείς είτε όχι.

Και στο γκέτο πάντα ισχύει ο νόμος του ισχυρού και ισχυρός είναι αυτός που έχει πρόσβαση σε όπλα, πυρομαχικά και δεν διστάζει να σκοτώσει και πίστεψε οι Αφγανοί, οι Αλγερινοί και οι Μαροκινοί την ανθρώπινη ζωή την έχουν σαν να πατάς γκαζόν... Για τίποτα...

Μετά από 6 μήνες σε μια σκηνή λογικό δεν είναι να ισχύσει ο παγκόσμιος νόμος του γκέτο;

Μετά από 6 μήνες λογικό δεν είναι να θέλουν και αυτοί να εκτονώσουν την λίμπιντο τους, άρα και να στηθούν "άτυπα πορνεία" που όλοι γνωρίζουν που είναι άλλα όλοι κάνουν ότι δεν τα βλέπουν;

Φίλε τακτικέ αναγνώστη είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα περίμενες, όπως περιμένεις και τα χειρότερα  και το έχουμε συζητήσει πολλές φορές αυτό το ενδεχόμενο. Απλά τώρα έχεις ένα επιπλέον όπλο στα χέρια σου και όχι μια απλή θεωρία ενός τρελού. Προειδοποίησε τους φίλους, τους γνωστούς, την οικογένεια σου... τα χειρότερα έρχονται και το ακόμα πιο άσχημο είναι ότι τα καμπούμ πλέον είναι πού πιθανόν να σκάσουν όλα μαζί (οικονομία, μεταναστευτικό, ελληνοτουρκικά κλπ).

Λύση φυσικά και υπάρχει. Να διαλυθούν τα γκέτο, ας πάνε 50.000 λαθρομετανάστες στα σύνορα με τα Σκόπια και ας σπάσουν τους φράχτες και ας λεηλατήσουν τους Σκοπιανούς. Χεστήκαμε για τα Σκόπια. Αν θέλουν ας πάνε και στην Αλβανία 50.000 ανθρώπους δεν μπορεί αν τους πειράξει κανείς. Αποτελούν από μόνοι τους ένα ολόκληρο εκστρατευτικό σώμα... 

www.e-koutsobola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: