Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Σάπιε και ψεύτη πρωθυπουργέ:Πάνω στο αίμα αθώου πολίτη που αυτοκτόνησε λόγο χρεών από το καταραμένο μνημόνιο που φέρατε στην χώρα έχτισες σπιτικό με γυναίκα και παιδιά. Το αίμα του να γυρίσει πίσω και να σας πνίξει όλους. Ο λαός σας σιχάθηκε ακόμα πιο πολύ παλιάνθρωποι

MPAZIANA-TSIPRAS2Τα τρωκτικά του δημοσίου βίου, δεν ξεκάηκαν με τις απανωτές ξεφτίλες που τρώνε και με τα χαστούκια που διαδέχονται, το ένα το άλλο.

Μετά το ρεζίλεμα του υπερυπουργού Παππά(δες συνέντευξη του στον κοκαϊνομανή δημοσιογράφο της DW), γιου του αγωνιστή της κομμουνιστικής συμμορίας που πάτησε γερά στα αλησμόνητα τζάκια της γενιάς του Πολυτεχνείου που ισοπέδωσε την Ελλάδα και γκρέμισε κάθε αξία και φιλοδοξία της ΜΕΣΟαστικής τάξης για ένα καλύτερο αύριο το οποίο καταχράστηκαν...
τα κοράκια των ψευτοεπαναστατών, τώρα επιχειρούν, τις τελευταίες μέρες, να βαφτίσουν το ψάρι κρέας και αντίστοιχα.

Δημοσιογράφος του ΔΟΛ, επιχείρησε θεαματικά να αποκαθηλώσει το παλιόπαιδο του Μαξίμου αλλά το άφησε στη μέση. Πήγε κάτι να ψελλίσει με τη μεζονέτα των 250 τμ που η οικογένεια Τσίπρα βούτηξε από έναν από τους μεγαλύτερους έλληνες επιχειρηματίες που πάλευε να επιβιώσει σε επιχείρηση στο Γαλάτσι αλλά τελικά πιεζόμενος, βγήκε και ζήταγε συγγνώμες στο καθεστώς.

Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται, κύριε Τσίπρα, όσους υπερασπιστές και τζάμπα μάγκες συνηγόρους βάλετε στα καθεστωτικά ΜΜΕ που νομίζετε ότι ελέγχετε, με απειλή να μην τους δώστε άδεια για τηλεοπτική συχνότητα.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και η εφημερίδα μας(που κάποτε ελοιδωρείτο από το σύστημα της σαπίλας με τη δικαιολογία ότι λέει ψέμματα και διαδίδει συκοφαντίες)θα σας λιώσει και θα στείλει στον αγύριστο.

Και αυτή τη φορά, πρώτοι αποκαλύψαμε ότι ο επιχειρηματίας του οποίου το σπίτι σουφρώσατε σαν τους χειρότερους κλέφτες, αυτοκτόνησε λόγω χρεών. Το σπίτι που μένεις- αξιότιμε πρωθυπουργέ- υποθηκεύτηκε από τις τράπεζες και οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να το παραχωρήσουν σε κάποιον ένοικο για να επιβιώσουν. Και αυτός ο ένοικος ήσουν εσύ. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μετέπειτα πρωθυπουργός. Η γειτονιά όμως του ανθρώπου που τίναξε τα μυαλά του στον αέρα λόγω μνημονίου, άλλα λέει στο σημερινό μας ρεπορτάζ. Ότι το σπίτι δεν νοικιάστηκε αλλά παραχωρήθηκε. Να πας λοιπόν εκεί στη γειτονιά που μένεις και να βρεις τους γείτονες σου(που δεν σε έχουν σε καμία υπόληψη γιατί σε σιχαίνονται και σένα και την κουστωδία σου)και να τους ρωτήσεις: Γιατί λέτε ότι το αγόρασα; Μα εγώ το νοίκιασα.

 Δηλαδή, ξεδιάντροπε: Νοίκιασες ένα σπίτι που υποθηκεύτηκε στις τράπεζες λόγω χρεών, ήξερες ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκτόνησε και εξακολουθείς και μένεις μέσα. Εσύ, ο αριστερός που φώναζες με την ντουντούκα, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Ρωτάμε λοιπόν: Είτε το νοίκιασες όπως λένε τα τσιράκια σου είτε το αγόρασες είτε στο παραχώρησαν με leasing ώστε δίνοντας ενοίκιο να περιέλθει στην κατοχή σου είτε το βούτηξε η αδερφή σου(με την ίδια αδερφή που κάνεις όλες τις δουλίτσες για να μην φαίνεσαι ξεδιάντροπε αριστερέ), θέμα δεν υπάρχει;

Ποιος  ψυχικά και πνευματικά υγιής άνθρωπος, πόσω μάλλον εσύ, θα έχτιζε σπιτικό πάνω στο αίμα ενός ακόμα θύματος του μνημονίου;

Άντε να χαθείτε από κει σάπιοι που θα επιχειρήσετε να μας πείσετε ότι δεν υπάρχει θέμα.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: