Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Για διαβάστε ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ και επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Ψευδομουφτής Κομοτηνής : “Να γίνει στη Θράκη, ό,τι έγινε στην Κύπρο”

Untitled-1Ο γνωστός  ψευδομουφτής Αχμέτ Μέτε εκθειάζοντας στη Θράκη τον πρόεδρο του κόμματος DEB Αλή Τσαβούς, του ευχήθηκε να γίνει ο “Ντενκτάς της Θράκης”.

Για όσους δεν καταλαβαίνουν, του ευχήθηκε να γίνει ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τη Θράκη υπό τουρκική κατοχή, όπως ο Ντενκτάς, οδήγησε τους τουρκοκύπριους στην αγκαλιά της...
“μητέρας Τουρκίας”. Ακόμη πιο απλά ήταν σαν να έλεγε  “ήρθε η ώρα να εισβάλει η Τουρκία στη Θράκη και να κάνει τη Θράκη τουρκική”.

Για γέλια και για κλάματα όμως και η αντίδραση της κυβέρνησης που δεν έγινε επίσημα αλλά μέσω “κύκλων”…. Η είδηση που δημοσιεύτηκε σχετικά με τις αντιδράσεις, σε εφημερίδες της πρωτεύουσας, αναφέρει:

Την αντίδραση κύκλων του υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσε ευχή του ψευδομουφτή της Θράκης Αχμέτ Μέτε προς τον πρόεδρο του Κόμματος «Ισότητα, Ειρήνη, Φιλία» (ΚΙΕΦ) να γίνει ο «Ντενκτάς της Θράκης». Η εν λόγω δήλωση έγινε σε συνέδριο του ΚΙΕΦ στην Κομοτηνή.


«Το παραλήρημα και οι εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Μέτε δεν δείχνουν να έχουν τέλος», αναφέρουν οι κύκλοι του ΥΠΕΞ.


«Η Θράκη», τονίζουν, «είναι και θα είναι πάντα ελληνική, δημοκρατική και ευρωπαϊκή, εγγενές μέλος μιας δημοκρατικής Ελλάδας που σέβεται, προασπίζεται και αναπτύσσει τα δικαιώματα ειδικών ομάδων, όπως είναι η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Μιας Ελλάδας που διασφαλίζει την κοινωνική, οικονομική και επενδυτική ανάπτυξη της Θράκης, η οποία θα παραμείνει γέφυρα φιλίας και συνεργασίας σε πείσμα όσων μάταια επιδιώκουν να την καταστήσουν εργαλείο εντάσεων».


Δείτε το βίντεο...
 https://www.youtube.com/watch?v=E5Emi2D8fAs

 www.alexpoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: