Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Αναξιόπιστοι, ανίκανοι και αλαζόνες… πανηγυρίζουν για το τέταρτο μνημόνιο προκαλώντας αηδία και χλεύη

tsipras kammenos
Για να αποκατασταθεί πλέον η αξιοπιστία της χώρας μας, ίσως και να χρειάζονται 50 χρόνια.

Για να ξαναχαμογελάσει ο Έλληνας μπορεί να χρειαστούν πολλά περισσότερα.

Οι πολιτικές των τελευταίων χρόνων ισοπέδωσαν...
την Ελλάδα και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν πλέον, έχουν να κάνουν με την εθνική υπόσταση της. Και το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία έβαλαν το χέρι τους στην καταστροφή. Με τις ανεκδιήγητες πολιτικές τους οδήγησαν τους Έλληνες στον ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια Κυβέρνηση που όχι απλά είναι ανίκανη αλλά αποδεικνύεται και επικίνδυνη. Η εξουσία ως γνωστόν είναι εθιστική. Αλλά, όπως όλοι οι εθισμοί υπάρχουν και όρια. Ο Αλέξης Τσίπρας και το συνεταιράκι του Πάνος Καμμένος, μπορούν σήμερα να πανηγυρίζουν ως οι πλέον εξουσιολάγνοι πολιτικοί που έχουν περάσει ποτέ από την Ελλάδα.

Προκειμένου να τρενάρουν την ένδειξη «έξοδος» που την βλέπουν να αναβοσβήνει τους τελευταίους μήνες, έχουν επιδοθεί σε θλιβερά επικοινωνιακά τεχνάσματα και λαϊκιστικές κορώνες, που μόνο χλεύη μπορεί να δημιουργήσουν και τίποτα άλλο. Τα παραπάνω προκύπτουν από τον πανηγυρικό χαρακτήρα που θέλησαν οι ίδιοι να δώσουν στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο. Το τι ακούστηκε από τα χείλη τους, είναι άνω ποταμών.

Ο Πάνος Καμμένος ξανάβγαλε την χώρα από τα μνημόνια και διευθέτησε –μόνος του- το χρέος.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους υπουργούς του να ξεκινήσουν τις επαφές με τον λαό, λέγοντας ότι τα δύσκολα πέρασαν.

Και αναρωτιόμαστε, ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση; Όχι: Βγήκαμε από το μνημόνιο; Όχι! Βγήκαμε στις αγορές; Όχι! Δεν μειώθηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις; Μειώθηκαν! Υπογράφουν 4ο μνημόνιο; Υπογράφουν! ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Πρόκειται για δύο πολιτικά κόμματα αναξιόπιστα και ανίκανα. Πρόκειται για δύο πολιτικούς αρχηγούς αλαζόνες χωρίς ίχνος ντροπής.

www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: