Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Αγρια επεισόδια στο Παρίσι που φλέγεται! Ντου και ξύλο διαδηλωτών και Αστυνομίας στην πορεία για τα εργασιακά! Εδώ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ και λέμε «ΝΑΙ» σε ΟΛΑ! (Βίντεο)

paris_2-600x328
Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται εδώ και ώρα στο Παρίσι με τους διαδηλωτές να απεργούν και να έχουν βγει και σήμερα στους δρόμους σε πολλές πόλεις της Γαλλίας, επιδιώκοντας να πετύχουν την...
υποχώρηση της κυβέρνησης στα σχέδια της για αλλαγές στα εργασιακά.
p1
Μέλη των γαλλικών συνδικάτων συγκεντρώθηκαν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας ενώνοντας τη φωνή τους κατά του αμφιλεγόμενου νόμου, γνωστού ως νόμος Ελ Κομρί, από το επίθετο της υπουργού Εργασίας.

Ωστόσο, λίγο πριν την έναρξη της πορείας οι τόνοι οξύνθηκαν με τους διαδηλωτές και τους αστυνομικούς που έχουν παραταχθεί στην πόλη.
p2
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, νεαροί διαδηλωτές με καλυμμένα τα πρόσωπα συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς πετώντας κάδους και μπουκάλια, οι οποίοι απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.
Εντούτοις, λίγη ώρα αργότερα η ηρεμία επανήλθε διαδηλωτές να ανοίγουν πανό μπροστά από ομάδα αστυνομικών που ανέφερε: «Οι αστυνομικοί είναι με το λαό».

p3p4
Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, τα μπλόκα στα διυλιστήρια τις προηγούμενες ημέρες προκάλεσαν ουρές στα βενζινάδικα, πριν η κυβέρνηση προχωρήσει σε αστυνομικές επεμβάσεις για άρση των αποκλεισμών.

 https://www.youtube.com/watch?v=hPqohLtCFic

 https://www.youtube.com/watch?v=V2d90Ttb0n8

www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: