Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

«Βρέθηκε» ο τάφος του Αριστοτέλη στην ευθεία με άλλα ενεργειακά σημεία της Ελλάδας!

EutheiaΚαι ο πρωθυπουργός μας απέκτησε… τον “τάφο” του! 


Θυμάστε το success story Σαμαρά; Όσο αυγάτιζαν τα μέτρα κι έκλειναν οι επιχειρήσεις γεννήθηκε ξαφνικά ο τάφος της Αμφίπολης. Τώρα με το αντίστοιχο success story Τσίπρα έσκασε μύτη ο τάφος του Αριστοτέλη!

Τον έψαχναν χρόνια, λέει το ρεπορτάζ, και σήμερα τον παρουσίασαν, όλα τα κόκκινα και μπλε ΜΜΕ, με τη «βεβαιότητα» ότι...
«μάλλον» είναι αυτός. Κι έτσι ξεκινάει το δεύτερο σήριαλ, κάτι μεταξύ National Geographic και Ελληνοφρένειας.

Δεν ξέρω πόσοι τότε είχατε διαβάσει ή θυμόσαστε τι είχα γράψει για τα περίεργα της Αμφίπολης, αλλά ένα από αυτά ήταν το εξής.

Κάποια στιγμή, περιμένοντας που θα καταλήξει η όλη ιστορία της Αμφίπολης -η οποία κάτι μου έλεγε ότι δεν ήταν χρονικά τυχαία, όχι μόνο από πολιτικής πλευράς- θέλησα να δω που ακριβώς “πέφτει” σε σχέση με τη Μακρινίτσα και τους Δελφούς, που ξέρουμε σίγουρα ότι είναι δυο άκρως ενεργειακά μέρη. Τράβηξα, λοιπόν, μια γραμμή και βγήκε μια απόλυτη ευθεία.

Στη συνέχεια πρόσθεσα και την Πύλο, όπου ως γνωστόν έκαναν διάφορα περίεργα πειράματα πριν από από την “ανακάλυψη” της Αμφίπολης. «Στο “φρέαρ των Οινουσσών” ίσως κρύβεται το μυστικό της δημιουργίας του κόσμου», έλεγαν και μάλλον δεν επιλέχθηκε τυχαία το μέρος για το πείραμα.
Και το αποτέλεσμα της γραμμής ήταν και πάλι η απόλυτη ευθεία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: