Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Πανεπιστήμιο κατηγορεί το εμβόλιο MMR για την επιδημία παρωτίτιδας

Εννέα φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Ντέιτον των ΗΠΑ έχουν διαγνωστεί με παρωτίτιδα – Όλοι εκτός από έναν από τους φοιτητές είχαν πλήρως εμβολιαστεί κατά της λοίμωξης!


Προσθέστε σε αυτούς ακόμα 23 άτομα ενός άλλου κολεγίου που παρουσιάζουν τυπικά συμπτώματα.

Όλοι εκτός από έναν από τους φοιτητές είχαν πλήρως εμβολιαστεί κατά της λοίμωξης!

Όλοι οι φοιτητές του εν λόγω πανεπιστημίου υποχρεούνται...
να λάβουν το εμβόλιο MMR, το οποίο προστατεύει από παρωτίτιδας, ιλαράς και της ερυθράς, πριν από την έναρξη των μαθημάτων – εκτός εάν η ιατρική κατάσταση τους το εμποδίζει.

Οι περιπτώσεις τόσο τις παρωτίτιδας όσο και της ιλαράς σε όλη τη χώρα έχουν κάνει χιλιάδες φορές τον γύρο των ΜΜΕ, σχεδόν πάντα κατηγορώντας τα “χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού.” Ωστόσο, το Πανεπιστήμιο του Ντέιτον προέβη σε δήλωση ότι το εμβόλιο MMR είναι αναποτελεσματικό είναι ο πραγματικός ένοχος, σύμφωνα με το wyso.org.
Donna Youtz, the immunization coordinator with Public Health Dayton and Montgomery County, says the vaccine isn’t 100% percent effective.
“It’s about 88 percent effective if they get two doses,” said Youtz. “And other than that we really don’t know why it’s not working as well as we had hoped.”
Η Yοutz λέει ότι υψηλά ποσοστά ανοσοποίησης βοηθούν να περιοριστεί η εξάπλωση της νόσου, αλλά τα νούμερα που παραθέτει λένε άλλα, ότι το εμβόλιο δεν πιάνει 100% και δεν είναι αποτελεσματικό, όπως το περίμεναν και αφήνει υπονοούμενα.

Εάν τα μη εμβολιασμένα προκαλούν ένα ζήτημα “ανοσίας”, τότε γιατί δεν είναι αυτοί που παθαίνουν παρωτίτιδα; Τώρα τα εμβόλια είναι ξαφνικά “όχι και τόσο αποτελεσματικά” ή μήπως αυτά ευθύνονται για το ξέσπασμα;

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Παρόμοια ξεσπάσματα έχουν σημειωθεί πρόσφατα στο Ohio State, Fordham, και το Χάρβαρντ.

nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: