Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Κάποιος πρέπει να μαζέψει αυτούς τους αλήτες! Αναρχοάπλυτοι έκαψαν σημαία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! - Εγραψαν συνθήματα στους τοίχους και βούτηξαν στον Θερμαϊκο!!!(Φώτο&Βίντεο)

open
Ζημιές σε τράπεζες, καθιστική διαμαρτυρία, συνθήματα και αλλεπάλληλες εντάσεις σε μια πορεία που προκάλεσε αίσθηση. Οι διαδηλωτές επέστρεψαν στο ΑΠΘ όπου έχουν κατασκηνώσει…Προκαλώ όποιος μπορεί να βρει τι κοινό έχουν ολα αυτά τα μορφώματα που έχουν και...
3-4 σελίδες φωλιές στο facebook!η μια μάλιστα έχει 15.000! ναι ναι! έχει τόσα πολλά μιασματα και σε λίγα χρονιά θα έχουν μολυνθεί όλοι, =αριστεροί, αφού τους δίνουν λεφτά οι Εβραίοι για το παίζουν πλούσιοι να τραβούν θύματα γυναίκες να τις μαγαρίζουν! 

(εμβολιασμένες με αλουμίνιο =ηλίθιες, γιατί οι κομμουνιστές δεν φημίζονται για την εξυπνάδα τους, πόση νοημοσύνη να έχει ένα μυαλό σκύλου σε άνθρωπο? μαντέψτε οι λαθρο είναι ίδιοι με τους κομμουνιστές γιαυτό τους λένε και αδέλφια!!!!)
63e841c0b9dfd89dadb344d9d3b2f582_XL
Με κεντρικό σύνθημα ″open the borders″ (ανοίξτε τα σύνορα) εκατοντάδες αλληλέγγυοι, πρόσφυγες, μετανάστες και συμμετέχοντες στην κατασκήνωση ″No border Camp″, που έχει στηθεί τις τελευταίες μέρες στο ΑΠΘ, πραγματοποίησαν το βράδυ μαζική πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.
no border
Οι διαδηλωτές, στην πλειοψηφία τους άτομα νεαρής ηλικίας από χώρες της Ευρώπης, λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα βγήκαν από τους χώρους του πανεπιστημίου, όπου έχουν κατασκηνώσει και στη συνέχεια κρατώντας πανό, πλακάτ και σημαίες, κινήθηκαν προς την παραλιακή λεωφόρο Νίκης, μέσω των οδών Εγνατία, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή και Βενιζέλου.
open
Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν και δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι έφθασαν στα πανεπιστήμια με ναυλωμένα λεωφορεία από δομές φιλοξενίας που λειτουργούν σε περιοχές έξω από τη Θεσσαλονίκη, ενώ περιμετρικά από το κέντρο της πόλης είχαν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά η παρουσία τους ήταν διακριτική.

Ταυτόχρονα, ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωνε το κέντρο επιχειρήσεων για την εξέλιξη του συλλαλητηρίου. Φωνάζοντας συνθήματα στα αραβικά και στα αγγλικά, οι διαδηλωτές ζήτησαν να ανοίξουν τα σύνορα προς τις ευρωπαϊκές χώρες, ορισμένοι έγραψαν με σπρέι συνθήματα, κυρίως έξω από υποκαταστήματα τραπεζών, ενώ σε κάποια στιγμή, όταν η πορεία βρισκόταν στο ύψος του Λευκού Πύργου μικρή ομάδα διαδηλωτών κατέβασε από το μνημείο του Ναυάρχου Βότση την ελληνική σημαία και την έκαψαν.
thesalonik
Στην οδό Τσιμισκή, έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται το προξενείο των ΗΠΑ, πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία, λίγο αργότερα, στο ύψος της παλιάς παραλίας, νεαροί μετανάστες έπεσαν στη θάλασσα και κολύμπησαν, ενώ στις 9.30 το βράδυ, υπό τους ήχους αραβικής μουσικής οι διαδηλωτές κατέληξαν στους χώρους του ΑΠΘ, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο.

 https://www.youtube.com/watch?v=MeyJsCCCPCA

Αδόλφος Χίτλερ: “Αν νικήσει ο Εβραίος με την βοήθεια του μαρξιστικού θρησκεύματος πάνω από όλους τους λαούς της Γης, τότε η Κορώνα του θα είναι ο Χορός του Θανάτου της Ανθρωπότητας, τότε αυτός ο Πλανήτης θα είναι άδειος σαν πριν από εκατομμύρια χρόνια από αυτόν τον αιθέρα.”.

 https://www.youtube.com/watch?v=DQz1uP2CKTo
πληροφορίες από aetos-apokalypsis.com και thestival.gr
www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: