Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Πούτιν – Η εξουσία εκ των έσω

putinΠώς ο Βλαντίμιρ Πούτιν από αξιωματικός της Κα Γκε Μπε στην Ανατολική Γερμανία κατάφερε να γίνει ο ισχυρότερος άνδρας και ο διαμορφωτής της νέας Ρωσίας, η οποία απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τις αντιλήψεις της Δύσης;
Το βιβλίο «Πούτιν: η εξουσία εκ των έσω», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη, περιγράφει...
τη διαδρομή του σημερινού Ρώσου προέδρου από αξιωματικός της Κα Γκε Μπε στην πρώην Ανατολική Γερμανία, σε ηγέτη της σημερινής Ρωσίας.

Οι ίντριγκες της νομενκλατούρας, η χαοτική μετασοβιετική κατάσταση και η ραγδαία αναρρίχηση του Πούτιν στην κλίμακα της εξουσίας περιγράφονται παραστατικά από τον συγγραφέα, Χούμπερτ Ζάιπελ, τον μοναδικό Δυτικό δημοσιογράφο που καταφέρνει να συνοδεύει τον πρόεδρο τα τελευταία πέντε χρόνια.
978-960-03-6070-7b[1] 
Ο Μπαράκ Ομπάμα χαρακτηρίζει τον Βλαντίμιρ Πούτιν έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της ανθρωπότητας – αμέσως μετά τον Έμπολα και τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους. Ο Ρώσος πρόεδρος, από την άλλη, ασκεί δριμεία κριτική «στη διπλή ηθική της Δύσης».

Από τα γεγονότα της πλατείας Μαϊντάν και μετά επικρατεί ένα πάγωμα που έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε μια νέα «Εποχή των Παγετώνων» μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Πώς έφτασαν τα πράγματα ως εδώ, δεκαετίες ολόκληρες μετά το τέλος της Σοβιετικής Ένωσης;

Το βιβλίο του Χούμπερτ Ζάιπελ δίνει στον αναγνώστη τη δυνατότητα να κατανοήσει βαθιά τα κίνητρα και τις απόψεις του Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς Πούτιν.
Ρίξτε μια ματιά στο βιβλίο: 
Error loading data37362398 | | mozilla 47.0 | 1469188530 
www.i-gata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: