Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Και ο Κυριάκος έβαλε το κιπά του!

Εξετάσεις δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το αν κάνει για μέλλον πρωθυπουργός της ανελεύθερης χώρας μας. Μετά τη βόλτα στη Λέσχη Μπίλντενμπεργκ, κότσαρε και το κιπά για επισφράγιση της υποταγής στα σιωνιστικά συμφέροντα


Το Μουσείο Ολοκαυτώματος επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεναγήθηκε...
μαζί με τη σύζυγό του στο μουσείο Yad Vashem, ενώ κατέθεσε και στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων.
mi_160711_154614
Την προηγούμενη μέρα είχε τετ-α-τετ του με τον πρόεδρο του Ισραήλ και στάθηκαν ιδιαίτερα και στον τομέα της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ. Μια οικονομική συνεργασία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές επενδύσεις από το Ισραήλ στην Ελλάδα, σε μια εποχή που η χώρα μας χρειάζεται την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, όπως τόνισε. 

Ναι, το Ισραήλ έχει βάλει εδώ και καιρό στο μάτι τα νερά της Ελλάδας και όχι μόνο.

«Στη συνέχεια της επίσκεψής μου θα έχω την ευκαιρία να επισκεφθώ πολλές εταιρίες start ups, για να μπορέσω να διαπιστώσω ο ίδιος τον τρόπο με τον οποίο το Ισραήλ ενισχύει την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία θα πρέπει να βρεθούν στο επίκεντρο της πολιτικής ανάκαμψης και της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε. 

Φάτε τεχνολογία, ταχύτητες ίντερνετ, γκατζετάκια και εφαρμογές για κινητά. Εταιρείες χαμηλού κόστους, με λίγο προσωπικό και καλή επιδότηση. Έχουν ήδη αρχίσει να αλλάζουν και έδρα προς γειτονικούς φορολογικούς παραδείσους.

Στην ατζέντα των συναντήσεων είναι και συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Benjamin Νetanyahu και τον Πρόεδρο της Knesset, κ. Yuli Εdelstein, αλλά και συνάντηση με την επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, κυρία Ayelet Nahmias – Verbin, καθώς και με την Υπουργό Εξωτερικών και Συμπρόεδρο του Κόμματος Zionist Union, κυρία Tzipi Livni.

Άντε θα πάει και μια βόλτα μέχρι τη Ραμάλα, όπου θα συναντηθεί με την Παλαιστινιακή ηγεσία, για να κρατήσει τα προσχήματα.

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε το Ισραήλ «στρατηγικό εταίρο για την Ελλάδα» και εξέφρασε τη χαρά του που…
Η πολιτική προσέγγιση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ είναι μια πολιτική η οποία υιοθετήθηκε και υιοθετείται από όλες τις ελληνικές Κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια
Πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς άλλωστε, με τόσους στοές που κατέχουμε, βεβαίως βεβαίως, είμαστε… κατεχόμενοι!

nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: