Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Εκρηκτική άνοδος της ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη. Πρωτοπόροι Βρετανία, Γαλλία, Αυστρία, Γερμανία

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Τα στοιχεία που κρύβουν εδώ και καιρό, πλέον είναι δύσκολο να μην αποκαλυφθούν. Σε πολλές χώρες της Ευρώπης η ακροδεξιά κυριολεκτικά καλπάζει δημιουργώντας συνθήκες που μοιάζει με τον μεσοπόλεμο (1920-1938).

Υπάρχουν ολόκληρες περιοχές... που πλέον η αστυνομία αδυνατεί να επιβάλει την τάξη. Αυτό όμως δεν θα το δούμε ποτέ στην τηλεόραση.

Η μεγαλύτερη αύξηση της ακροδεξιάς είναι στη Μ. Βρετανία. Εκεί έχουν συστήσει ακόμα και περιπολίες απαιτώντας από τους ελεγχόμενους να τους μιλήσουν αγγλικά για να τους αφήσουν να συνεχίσουν τη δουλειά τους. Στη Μ. Βρετανία και τη Γαλλία το πρόβλημα δεν είναι το χρώμα του δέρματος (όπως συμβαίνει στην Αυστρία και τη Γερμανία) αλλά η γλώσσα που μιλούν. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να αντιληφθούν αν κάποιος είναι πρόσφατος μετανάστης και στην περίπτωση αυτή η τιμωρία είναι άμεση. ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ.
 
Αυτή η εμφανής πλέον άνοδος της ακροδεξιάς τελικά δικαιολογεί και το εκλογικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Μ. Βρετανία, όπως θα δικαιολογήσει το εκλογικό αποτέλεσμα τον Οκτώβρη στην Αυστρία. Ήδη στην Αυστρία οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το "ντέρμπι" της προηγούμενης φοράς δεν θα υπάρχει. Είναι ξεκάθαρη η διαφορά υπερ της ακροδεξιάς και θα είναι η πρώτη ακροδεξιά κυβέρνηση στην Ευρώπη. Θα ακολουθήσει τον Μάρτη η Λεπέν στη Γαλλία.

Οι ηγέτες της ακροδεξιάς βλέπουν τα νέα κύματα μεταναστών που κατακλύζουν εδώ μερικές μέρες την Ελλάδα και τρίβουν τα χέρια τους. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η Μέρκελ διέκοψε εκτάκτως τις διακοπές της. Αυτός είναι ο λόγος που ο Ολάντ δεν έχει πάει ακόμα για μπάνια.

Ένα νέο κύμα μεταναστών που δεν θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα (κοινώς να γίνει αποθήκη ψυχών) απειλεί ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

Και κάπου εδώ είναι που θα αλλάξουν όλα... 
 
 www.e-koutsobola.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: