Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

1000 λαθρομετανάστες τη μέρα στα ελληνικά νησιά.Η κυβέρνηση κρύβει τον αριθμό τους

Τουλάχιστον 1.000 πρόσφυγες και μετανάστες τη μέρα καταφθάνουν με κάθε τρόπο και κάθε μέσο στα ελληνικά νησιά. Ο Ερντογάν έχει ήδη ανοίξει εκ νέου της Πύλες της Κολάσεως αλλά οι δικοί μας δεν θέλουν να μετρήσουν καν την αλήθεια...
Ο Μουζάλας καταπίνει τους αριθμούς σε βάρος των τοπικών κοινωνιών, ενώ η κυβέρνηση στρουθοκαμηλίζει. Προσθέστε σ΄αυτό και την απόφαση της Μέρκελ να ξεφορτώσει στη Κρήτη υπεράριθμους (για το Βερολίνο) πρόσφυγες και μετανάστες και έχετε μόνο μια γεύση από το κοντινό μέλλον.

Ο φτωχοποιημένος ελληνικός πληθυσμός έχει σταματήσει πλέον να αντιδρά καθώς το ένα χαράτσι μετά το άλλο λειτουργούν σαν λοβοτομή πάνω του.

Έχει σταματήσει να αντιδρά σε κάθε είδους ανοησία τύπου “οι πρόσφυγες λιάζονται”, ώσπου η αλήθεια θα τον πνίξει.

Αν σκεφθείτε ότι η Κρήτη αποτελεί στην ουσία ακριτικό νησί αντιλαμβάνεστε που οδηγεί η επιλογή να την μετατραπεί σε τεράστιο στρατόπεδο μεταναστών και προσφύγων.

Ηδη οι τοπικές αρχές θα πρέπει να αναζητούν χώρους για τα τζαμιά που θα χρειαστεί να χτιστούν.

Τα ελληνικά νησιά που βρίσκονται κοντά στα τουρκικά παράλια δεν αποτελούν, όπως αποδεικνύεται, τον μοναδικό προορισμό των διακινητών προσφύγων.

Όπως έγινε γνωστό, μεταλλική βάρκα με 68 πρόσφυγες και μετανάστες εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Κυθήρων, κοντά στα νησιά Δραγονάρες.

Η βάρκα είχε αρχίσει να βουλιάζει και τα 68 άτομα που επέβαιναν κινδύνευαν άμεσα.
Οι άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν τους πρόσφυγες, οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί πάνω στη νησίδα, αναζητώντας τρόπο διαφυγής.

Στη βάρκα επέβαιναν 48 άνδρες, 12 γυναίκες και 8 παιδιά.

Άπαντες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Διακοφτού Κυθήρων και από εκεί στη Νεάπολη Βοιών.

blablaworldnews
www.e-koutsobola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: