Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Άννα Κορακάκη: Χρυσή Ολυμπιονίκης – Ελληνίδα θεά 1,75 με μαγιό (φωτο)

Άννα Κορακάκη: Χρυσή Ολυμπιονίκης – Ελληνίδα θεά 1,75 με μαγιό (φωτο)Η χρυσή μας Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην Ελλάδα εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Μια 20χρονη παντελώς άγνωστη κοπέλα, σε ένα άθλημα -σκοποβολή- όπου κανείς δεν περίμενε τίποτα, που προπονούνταν...
στο πουθενά δίχως καμία κρατική βοήθεια, εμφανίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σάρωσε κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο άθλημα της σκοποβολής στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων.
anna_korakaki2
Η Άννα γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1996 στην Δράμα. Προπονητής της είναι ο πατέρας της Τάσος Κορακάκης.

Βρέθηκε στη σκοποβολή εξαιτίας του πατέρα της ο οποίος στην πρώτη της προπόνηση, στην ηλικία των 12 ετών, εκτίμησε ότι «έχει καλό χέρι».

Μετά από οκτώ χρόνια αποδείχθηκε ότι είχε πέρα για πέρα δίκιο καθώς η 20χρονη Άννα τον ξεπέρασε.

Είναι αθλήτρια του Ωρίωνα Θεσσαλονίκης και φοιτήτρια Ειδικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία.

Από το 2011 όταν και ξεκίνησε τις διεθνείς της εμφανίσεις έχει εξελιχθεί σε συλλέκτρια μεταλλίων!

Ελληνίδα θεά

Πέρα όμως από την εθνική υπερηφάνεια που μας χάρισε η 20χρονη Ολυμπιονίκης μας, φαίνεται ότι εξελίσσεται και σε είδωλο απεριόριστου θαυμασμού εξαιτίας της ομορφιάς της.
Με ύψος 1,75 μ. και βάρος 65 κιλά, η Άννα Κορακάκη έχει τις ιδανικές αναλογίες και ήδη οι φωτογραφίες της με μαγιό, που είχε αναρτήσει η ίδια στο Instagram της, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.
anna_korakaki
Η δόξα, που της ήρθε ξαφνικά και θα τη συνειδητοποιήσει μόλις πατήσει το πόδι της στην πατρίδα, δεν θα την αφήσει σε ησυχία.

Γιατί η Άννα Κορακάκη έχει τον μοναδικό συνδυασμό της εθνικής ηρωίδας, όπως θεωρούνται οι Ολυμπιονίκες στον τόπο μας, και της εξαιρετικά όμορφης κοπέλας.
anna_korakaki3
Πραγματικά, ποιος άνθρωπος μπορεί να σταθεί απέναντί της και να μην αναφωνήσει: «Ιδού μια αληθινή Ελληνίδα θεά».

Και θα λέει αλήθεια, διότι η Άννα Κορακάκη κέρδισε με τα δύο μετάλλιά της μια θέση ανάμεσα στους αθάνατους και στις αθάνατες του έθνους μας.
anna_korakaki4www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: