Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑΝ 21 ΘΥΡΙΔΕΣ: Τεράστια ερωτηματικά για την κινηματογραφική ληστεία στην τράπεζα – Τι γνώριζαν οι ληστές και για 2 ώρες άνοιγαν τις θυρίδες με ειδικά εργαλεία!

Πολλά και τεράστια ερωτηματικά προκαλεί στις Αρχές η κινηματογραφική ληστεία στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη λεωφόρο Κηφισίας 64, στο ύψος των Αμπελοκήπων κυρίως για το γεγονός ότι οι ληστές δεν αρκέστηκαν στο να... αδειάσουν τα ταμεία και το χρηματοκιβώτιο αλλά επέλεξαν να ανοίξουν και θυρίδες και να αφαιρέσουν ό,τι πολύτιμο θα μπορούσε κάποιος να φυλάξει εκεί.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν όλοι οι πελάτες που διατηρούν θυρίδα στο συγκεκριμένο υποκατάστημα. Eπίσης αυτό που εξετάζεται είναι αν οι ληστές επέλεξαν τυχαία τις 21 θυρίδες που διέρρηξαν ή αν είχαν συγκεκριμένο στόχο.
Για την ώρα παραμένει άγνωστο τι έχουν αφαιρέσει και μένει πλέον στους δικαιούχους να δηλώσουν τι είχαν μέσα στις θυρίδες τους.
Από την ώρα που έγινε γνωστή η ληστεία στο συγκεκριμένο υποκατάστημα έχουν σπεύσει πολλοί από τους πελάτες που διατηρούν θυρίδα προκειμένου να μάθουν αν είναι η δική τους που άνοιξαν οι ληστές.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: