Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Η Βόρεια Κορέα απειλεί ΗΠΑ με πυρηνικό ολοκαύτωμα με την «παραμικρή πρόκληση»

Το Κορεατική Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Πιονγιάνγκ (KCNA), δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες επιχειρούν να εισβάλουν στην Βόρεια Κορέα και γίνονται "ολοένα και πιο απερίσκεπτες".

Οι  Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, αλλάζουν... τακτική και πλέον από την κατάσταση ήπιας αντίδρασης και υπομονής σε κατάσταση σκληρής αντίδρασης.

Σύμφωνα με τη δήλωση η αλλαγή της κατάστασης αντίδρασης γίνεται προκειμένου να αντιμετωπισθεί η   "παράλογη πολεμική υστερία των ΗΠΑ αντιπάλου».
"Όλες τις δυνάμεις της Β. Κορέας είναι πλήρως προετοιμασμένες για να κάνουν ένα αδίστακτο και καταστροφικό πλήγμα στον εχθρό, αν διαπράξει ακόμη και την παραμικρή πρόκληση. Δεν έχουν οι ΗΠΑ το προνόμιο για  πυρηνικό πλήγμα"

Την Τρίτη, η Στρατηγική Διοίκηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αποστείλει στρατηγικά βομβαρδιστικά στην ευρύτερη περιοχή...

 Η Πιονγκγιάνγκ θεωρεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν δράσουν αιφνιδιαστικά με πυρηνική επίθεση κάτω από τις επερχόμενες ασκήσεις ΗΠΑ - Ν. Κορέας (false flag).

H Πιονγκγιάνγκ έχει επανειλημμένα υποστήριξε ότι οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις είναι μια πρόβα για μια πραγματική επίθεση στη Βόρεια Κορέα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νότια Κορέα, με τη σειρά τους, επέμεινε ότι οι ασκήσεις που αποσκοπούν στην κατάρτιση των  αμυντικών ικανότητων για την καταπολέμηση της αναδυόμενης απειλής από το Βορρά.
 
www.e-koutsobola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: