Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Μετά τον Σταυρό, σειρά έχει η Σημαία σου, το Σπίτι σου, η Ζωή σου...


Η απροσχημάτιστη πλέον στοχοποίηση των χριστιανικών συμβόλων από τους φανατικούς ισλαμιστές δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, και κανένας Έλληνας πολίτης δεν πρέπει να την προσπεράσει αβασάνιστα, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο ιδιαίτερος θρησκευτικός του προσανατολισμός…

Του Κ. Κυριακόπουλου

Τα προχθεσινά γεγονότα στη Θεσσαλονίκη με την εισβολή αντιεξουσιαστών και αλληλέγγυων στο Ναό, καταδεικνύουν πως μια επικίνδυνη πέμπτη φάλαγγα, με τον προβοκατόρικο και απροκάλυπτα αντεθνικό ρόλο και προσανατολισμό της, μπορεί υπό προϋποθέσεις να αναγορεύεται σε καταλύτη απρόβλεπτων εξελίξεων.
 
Στην σκοτεινή επιχείρηση που επιχειρεί σε πρώτη φάση να στοχοποιήσει τα χριστιανικά σύμβολα, και η οποία έχει την υποστήριξη ή την ανοχή κυβερνητικών στελεχών και αβαντάρεται από την ύπουλη όσο και προκλητική στάση νεοταξιτών τραμπούκων του διαδικτύου, οφείλουμε να σταθούμε απέναντι, αποφασισμένοι και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η ενορία και η μητρόπολη θα στοχοποιηθούν. Η ενορία και η μητρόπολη, δεν ειναι κτήμα και τσιφλίκι των Αμβρόσιων και των Ιερώνυμων, αλλά στοιχείο της ζώσας Ιστορίας μας, του πολιτισμού, της βιωματικής διαδρομής και της εθνικής μας κουλτούρας.

elliniki-perpatisia.blogspot.gr
www.e-koutsobola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: