Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

«Άγριο κράξιμο» από τη Σοφία Υφαντίδου στους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων! “Διοργάνωση αρχαρίων στην Βραζιλία”

YFANTIDOY1_548_355Η πρωταθλήτρια στο έπταθλο και 27η στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, Σοφία Υφαντίδου εξέφρασε τα έντονα παράπονα της προς τους Βραζιλιάνους διοργανωτές, κάνοντας λόγο για μια διοργάνωση… αρχαρίων.

Η Υφαντίδου μίλησε στον “Sport24 Radio 103,3” και αναφέρθηκε στην παρουσία της στο Ρίο, αλλά και στα προβλήματα που συνάντησε στη διοργάνωση.


Αναλυτικά, οι δηλώσεις της:...


Για την παρουσία της στη διοργάνωση: «Περίμενα ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είχα μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό μου, αλλά δυστυχώς τα πράγματα πήγαν τελείως διαφορετικά από αυτό που περίμενα. Ήμουν μόνη μου εδώ, χωρίς τον προπονητή μου, που είναι το στήριγμά μου. Έτσι είναι ο αθλητισμός, σου δίνει δέκα λύπες και μία χαρά».

Για την απουσία του προπονητή της: «Μετά το Ευρωπαϊκό στην Ολλανδία παρουσίασε ένα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κάνει το ταξίδι για το Ρίο. Έτσι ήρθα μόνη μου».

Για τα προβλήματα της διοργάνωσης: «Οι Αγώνες δεν μπορούν να φτάσουν ούτε στο μισό αυτούς της Αθήνας. Είναι μία διοργάνωση αρχαρίων, με καταστάσεις που δε συναντούμε στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Από την αρχή μέχρι το τέλος νιώθαμε ότι ήμασταν σε τοπικό πρωτάθλημα. Σχεδόν σε κάθε αγώνισμα είχαμε πρόβλημα. Στα εμπόδια είχαμε κάποιες αλλαγές χωρίς να μας ενημερώσει κανείς, στη σφαίρα μάς βάλανε νωρίτερα, με αποτέλεσμα μετά τον αγώνα να καθόμαστε 20 λεπτά και να κοιταζόμαστε μεταξύ μας για να περάσει η ώρα, ενώ στα 200 μέτρα μας έβγαλαν στο στάδιο την τελευταία στιγμή. Σε κάθε αγώνισμα είχαμε παρατράγουδα».

Για τον επόμενο στόχο της: «Είναι το Παγκόσμιο στο Λονδίνο, αρκεί να έχουμε υγεία και τύχη».


Δεν υπάρχουν σχόλια: