Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Πομακοπούλες σήκωσαν περήφανα την Ελληνική σημαία στην Τουρκία!!! ΕΥΓΕ!!!

Σχόλιο Ζαχαρίας: Πομάκοι  ή αλλιώς το διαχρονικό έγκλημα Ελλήνων πολιτικών σε βάρος ενός αξιοσημειώτου κομματιού της Ελλάδας, που τυγχάνει να είναι μουσουλμάνοι, όμως είναι ΕΛΛΗΝΕΣ... Κανένα κόμμα και κανένας πολιτικός, κανένας δάσκαλος δεν δίδαξε... ποτέ στα σχολεία την αλήθεια για τους Πομάκου. Από που είναι, η καταγωγή τους και πως έτυχε να είναι μουσουλμάνοι. ΚΑΝΕΙΣ! Άγνοια, βλακεία, προδοσία, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι η Θράκη ΜΑΣ κινδυνεύει και εμείς κοιτάμε πως θα τρέξουμε στα σουβλατζίδικα να αγοράσουμε πίτα γύρο (και ας είναι κατά 90% εισαγόμενος από Ολλανδία...)
________________________

Από την Ελλάδα και την πόλη της Κομοτηνής, η Ζεϊνέπ Παδαλί Μεχμέτ και η Ελίφ Αχμέτ Αρήφ αντιπροσώπευσαν την Ελλάδα  στην Διεθνή Ολυμπιάδα Τούρκικης Γλώσσας και κέρδισαν χρυσά μετάλλια στην κατηγορία της ποίησης και στην κατηγορία της έκθεσης.

Πρός γνώσιν και συμμόρφωσιν ορισμένων …Οι Πομάκοι Τιμούν και σέβονται την Πατρίδα τους την Ελλάδα και την Σημαία ! Σήκωσαν ψηλά τη σημαία της Ελλάδας μέσα στην Τουρκία…Κάτι που δεν είμαι σίγουρος ότι θα το έκαναν πολλοί άλλοι…ακόμη κι απο αυτούς που πουλάνε άφθονο "πατριωτισμό" εκ του ασφαλούς βέβαια...

maxitisthrakis
www.e-koutsobola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: