Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Μετανάστες έδεσαν και θανάτωσαν ανυπεράσπιστα σκυλάκια!

Σώθηκε μόνο ένα και χρειάζεται την βοήθεια μας

Ένα απίστευτο και απάνθρωπο περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο (06/08) στην παραλιακή ζώνη της Ακτής Δυμαίων και συγκεκριμένα στον χώρο της ΑΒΕΞ.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστριας του patrasevents.gr το βράδυ του Σαββάτου περνώντας έξω από την... ΑΒΕΞ άκουσε πολλά σκυλιά να γαβγίζουν έντονα και επίτηδες έστριψε δεξιά προς την οδό Ανθείας για να δει τι συμβαίνει.

Κατέβηκε από το μηχανάκι της και κοίταξε μέσα στον χώρο του παλιού εργοστασίου. Στο σημείο ήταν πάνω από 200 άτομα (μετανάστες) και είχαν πιάσει 5 σκυλάκια.

Τα 3 ήταν ξαπλωμένα κάτω (έμοιαζαν νεκρά) και τα άλλα 2 τα είχαν δεμένα και τα χτυπούσαν με μεγάλα ξύλα.

Η καταγγέλλουσα σοκαρισμένη από το θέαμα απομακρύνθηκε από τον χώρο και κάλεσε την αστυνομία η οποία από την πλευρά της είπε πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Την επόμενη μέρα φιλόζωοι της Πάτρας κάλεσαν εκ νέου την αστυνομία για να πάει στο σημείο, καθώς και την αυτόπτη μάρτυρα για να καταθέσει αυτό που είδε.

Το σκηνικό όμως συνεχίστηκε και έτσι το απόγευμα της Κυριακής ένας φιλόζωος κατάφερε να βγάλει από τον χώρο ένα σκυλάκι ζωντανό.

Το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος από κανέναν εθελοντή μέχρι ώρας για να υιοθετηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζωντανό βρίσκεται στο κτηνιατρείο της κυρίας Νάκου στην περιοχή της Παγώνας. Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να απευθυνθεί στον Pantelis Vti που έβγαλε από τον χώρο το σκυλάκι.

Οι κάτοικοι πάντως διαμαρτύρονται καθώς έχει αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των μεταναστών που μένουν σε παραπήγματα, ή μέσα στα παλιά εργοστάσια στην περιοχή και όπως αναφέρουν τα αδέσποτα -όπως τα παραπάνω- δεν κακοποιούνται για κανέναν άλλο λόγο παρά μόνο για να εξασφαλίσουν την επιβίωση τους.

www.patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: