Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Θλιβερές διαπιστώσης σε ένα θερμό καλοκαίρι


Ηλίας Ηλιακόπουλος
Αυτή η χώρα δεν βλέπω να έχει σωτηρία. Ξέρετε γιατί; Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία ,για να μη κατηγορηθώ ως απόλυτος, ενδιαφέρεται για το μικροσυμφέρον της και όχι για την διατήρηση της Ελληνικότητας, για διαχρονικές αξίες έθνους και φυλής(τι λέω τώρα;) για το γενικότερο καλό και για την υπεράσπιση των εθνικών και πατροπαράδοτων στόχων.

Υπάρχει εξήγηση για όσα συμβαίνουν και θα γίνουν όλο και χειρότερα...



Όσο αυτή η κοινωνία είναι δορυάλωτη από τον παλαιοκομματισμό με την θλιβερή κυν-οβουλευτική κομπανία, με τον εναλλασσόμενο θίασο των πολιτικών αθυρμάτων γιατρειά δεν έχει, πάρτε το χαμπάρι. Δεκαετίες ολόκληρες τώρα έφτιαξαν ένα υπερτροφικό Δημόσιο, καρποφόρα δεξαμενή ψηφοφόρων και κομματικών στρατών για να τρώνε με χρυσά κουτάλια οι πολιτικοί απατεώνες, ρίχνοντας και κανένα ψίχουλο στον ψοφοδεή και δουλοπρεπή λαό,(δεν είναι τυχαίο το «μαζί τα φάγαμε»από τον απεχθή πασοκικό ιπποπόταμο!),χωρίς όμως ανάπτυξη, μόνο με ψέμα στο ψέμα, με δανεικά στα δανεικά, προευτρεπίζοντας έτσι την πλήρη υποδούλωση του νωχελικού και άξιου της μοίρας του πλήθους, ενσπείροντας του θολές συνάμα δηλητηριώδεις ιδέες για διεθνισμό με γαρνιτούρα Αριστεράς αλλά και με περισσή υποκρισία ,δόξα τω Θεώ, εφ όλης της ύλης….


Υποκριτές και Φαρισαίοι γίναμε, γιατί βολευτήκαμε στην ψεύτικη ευμάρειά μας, γιατί το μέσο και το ρουσφέτι το έχουμε αναγάγει σε επιστήμη, γιατί ακόμη και τώρα στην πλήρη εξόντωση από τα μυσαρά μνημόνια παρακολουθούμε αποχαυνωμένοι την τελευταία πράξη του Δράματος, μη έχοντας το ελάχιστο απόθεμα ψυχικού σθένους να παλέψουμε τουλάχιστον για τα παιδιά μας, αλλάζοντας ρότα ζωής. Το καλοκαίρι μέσιασε και εμείς με φραπεδάκι τραγουδάμε όπως τα τζιτζίκια πριν πεθάνουν…Τα χειρότερα όμως έρχονται. Οι συντάξεις περικόπτονται ,το κοινωνικό κράτος πάει περίπατο, οι Ευρωτοκογλύφοι ζητούν όλο και περισσότερα, η χώρα εποικίζεται με όλο και πιο πολύ Ισλάμ, τα τύμπανα του πολέμου ηχούν στην πόρτα μας, αλλά εμείς σφυρίζουμε αδιάφοροι. Και αν με πείτε γκρινιάρη λίγο με νοιάζει. Δεν πάω για πολιτικός και έτσι από μένα μόνο αλήθειες θα ακούγονται ,έστω και δυσάρεστες. Όμως το χειρότερο απ όλα είναι που αποστατήσαμε από Χριστό!


Και εδώ το τίμημα θα είναι βαρύ. Κι αυτοί που μειδιούν, ειρωνεύονται και επικρίνουν, να γνωρίζουν, ότι είναι οι πρώτοι υποκριτές. Γιατί αποδομούν την πίστη ,χωρίς να θέτουν κάτι ισοδύναμο. Η Ελληνική κοινωνία έχει διαβρωθεί συνθέμελα επί τη βάσει οργανωμένου μακροχρόνιου σχεδίου. Δεν υπάρχουν ηγέτες με πυγμή και κύρος γιατί τα σκοτεινά συμφέροντα, ακόμη κι αυτά που κόπτονται επιφανειακά για Ελληνισμό, έχουν περάσει στο υποσυνείδητο αυτού του άφρονα και κακομοίρικού λαού, ότι τέτοιοι ηγέτες επιβουλεύονται τα «δημοκρατικά» του ιδεώδη. Έτσι με αυτές τις αυταπάτες το κατά μέγα μέρος υποκριτικό πλήθος οδηγείται στην καταστροφή και την δήωση, μέσα από Ευρώπη και Ευρώ, έστω και αν το πεπρωμένο του υποτονθορύζει πως η λύση από το αδιέξοδο θα ήταν η επιστροφή στις ρίζες του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού και με άλλο πολίτευμα! Υπάρχει ,μην οργίζεστε και δεν είναι ουτοπία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: