Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

H Ρωσία απειλεί τους τρομοκράτες με ολοκαύτωμα αν δεν παραδοθούν οι σοροί των 5 στρατιωτικών του ελικοπτέρου

Οι Ρώσοι απειλούν με ολοκαύτωμα σε περίπτωση που δεν τους επιστραφούν οι σοροί των 5 ρώσων στρατιωτικών του ελικοπτέρου που καταρρίφθηκε. Σύμφωνα με την Russia Today 4.8.16 οι ρώσοι απευθύνουν αυστηρή προειδοποίηση και απειλούν με .. ολοκαύτωμα σε περίπτωση απόρριψης του αιτήματός τους !

Η εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets » αναφέρει ότι... «η Ρωσία απευθύνει μια προειδοποίηση προς τους μαχητές: Είτε θα παραδοθούν στους αρμόδιους φορείς οι σοροί ή θ΄ αρχίσουν εντατικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στην περιοχή »

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Victor Murachowska, είπε: «Το ελικόπτερο καταρρίφθηκε ενώ επέστρεφε από μια ανθρωπιστική αποστολή. Ήταν επί του ελικοπτέρου πέντε άτομα, 3 μέλη του πληρώματος, και δύο αξιωματικοί του ρωσικού Κέντρου Συντονισμού της συμφιλίωσης στη Συρία.

Αναρωτιέται ο εμπειρογνωμόνας: «Γιατί το ελικόπτερο πετούσε πάνω από περιοχές που ελέγχονται από τρομοκράτες; Και γιατί ήταν το (Mi-8), χωρίς την προστασία άλλων ελικοπτέρων; Και γιατί πετούσε σε αυτό το ύψος, όπου θα μπορούσε να χτυπηθεί από αντιαεροπορικά που κατέχουν οι τρομοκράτες; ».Ο ίδιος πρόσθεσε : «με βάση τις πληροφορίες που δημοσιεύονται από ένοπλες οργανώσεις στο Διαδίκτυο, το ελικόπτερο έπεσε πιθανώς από αντιαεροπορικό (ZU-23) που αγοράστηκε σε μεγάλες ποσότητες από Σαουδική Αραβία,Κατάρ και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και παραδόθηκε  στους αντάρτες στη Συρία. »

Επεσήμανε ότι "είναι σαφές ότι η μεταφορά των σωμάτων των ρώσων στρατιωτικών στη βάση  Khmeimim θα είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία.. "

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: