Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Βατικανό: Το νέο επεισόδιο των Star Wars… «δεν είναι αρκετά σατανικό»!

Καθημερινή εφημερίδα του Βατικανού κριτικάρει το Star Wars: Το σοβαρότερο ελάττωμα της ταινίας “Η δύναμη ξυπνά” είναι ότι οι “κακοί” δεν είναι αρκετά σατανικοί

Η L’Osservatore Romano του Βατικανού, μια ημι-επίσημη καθημερινή της Αγίας Έδρας, έχει δώσει αρνητικά δημοσιεύματα για το νέο επεισόδιο του διάσημου sci-fi έπους, παρά το σπάσιμο του ρεκόρ του box-office της ταινίας και τα θετικά σχόλια από την πλειοψηφία των κριτικών...


«Το νέο σκηνοθετικό set-up αποτυγχάνει θεαματικά στην αναπαράσταση του κακού, αναφορικά με τους χαρακτήρες,” σύμφωνα με την εφημερίδα. “Ο Darth Vader και πάνω απ ‘όλα ο Αυτοκράτορας Πάλπατιν ήταν δύο από τα πιο ικανοποιητικά “κακούς” στο ύφος του αμερικανικού κινηματογράφου».
Στο “Η δύναμη ξυπνά”, “ονομόλογός του Darth Vader, Kylo Ren, φοράει μια μάσκα απλώς για να μιμηθεί τον προκάτοχό του, ενώ ο χαρακτήρας που χρειάζεται για να αντικαταστήσει τον Αυτοκράτορα Αάλπατιν ως η ενσάρκωση του υπέρτατου κακού αποτελεί το πιο σοβαρό ψεγάδι της ταινίας».

Οι δύο κακοί αποτυγχάνουν “με το πιο θεαματικό τρόπο” στην εκπροσώπηση του κακού, αναφέρει η κριτική.

Εν τω μεταξύ, χαρακτήρισε τα γραφικά υπολογιστών που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του χαρακτήρα του Snoke ως «τα πλέον αδέξια και ψευτομανταρισμένα” λέγοντας ότι η ταινία είναι “μια στρεβλή αναβάθμιση για να ταιριάζει στα σημερινά γούστα».

[«JJ Abrams»] η σκηνοθεσία είναι στην πραγματικότητα στο πρότυπο της προχειρότητας των συνήθων ταινιών δράσης που προέρχεται από τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών», γράφει η εφημερίδα.

Για δείτε, λοιπόν, που το καθαρά Ιλλουμινάτι έργο δεν άρεσε στο καθαρά Ιλλουμινάτι κέντρο, το Βατικανό, κι έκανε δημόσια κριτική. Μπορείτε και να το εκλάβετε ως πρόοδο – δεν κρύβονται πλέον!
Ίσως θα έπρεπε να βάλουν τον ίδιο τον Πάπα να ενσαρκώνει τον Αυτοκράτορα Πάλπατιν; Μάλλον αυτό θα τους ικανοποιούσε. Τι να πούμε; Καλύτερα έτσι;
Πάπαςnea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: