Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Η μόνη επένδυση γίνεται στο θάνατό μας!

PictureΒαρέθηκα να ακούω όλη μέρα τις μπούρδες συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, τα σοσιαλιστικά, τα φιλελεύθερα, αλλά και την τρομοκρατία για να μας αποσπούν την προσοχή όσο παίζουν το παιγνίδι τους. Πάρτε το απόφαση: Η μόνη επένδυση που κάνει η ελίτ, είναι στον θάνατό μας! 
Θέλουν οι φορολογούμενοι του κόσμου να δουν που πάνε τα λεφτά τους; Κει πάνω, στους ουρανούς! Και η ελίτ βοηθάει. Είναι η... μόνη επένδυση που κάνει. Φυσικά, όλο και κάτι θα πάρει πίσω: Ψεκάζουν ιούς; Θα πουλήσει φάρμακα και εμβόλια. Ψεκάζουν βαρέα μέταλλα; Θα πουλήσει ΓΤΟ που είναι οι μόνοι που αντέχουν σε αφύσικες συνθήκες. Αρρωσταίνει ο κόσμος; Θα πουλήσει ιδιωτική περίθαλψη, για όσους μπορούν φυσικά, οι άλλοι... «Το κράτος ελπίζει να πεθάνουμε γρήγορα»!
Κι ανοίγεις την τρομοκρατική τηλεόραση κι ακούς το ένα ψέμα μετά το άλλο. Πως οι κατασκευασμένες τρομοκρατικές οργανώσεις πλακώνονται μεταξύ τους. Πως ξαφνικά οι χειρότεροι εχθροί γίνονται σύμμαχοι για.. καλό σκοπό! Εμπολα, Έμπολα, Έμπολα και σε λίγο... 'Εμπολιαστείτε' για να μην πεθάνετε!

Βρε σήκω και λίγο την κεφάλα και δες τι γίνεται στον ουρανό! Ααα το είδες; Ναι... και τι να κάνουμε; Δεν θα σταματήσουν αυτοί...

Δεν ξέρω πόσο τοις εκατό από αυτήν την ηττοπάθεια πρέπει να την αποδώσω στην ηλεκτρομαγνητική καταστολή που μας κάνουν και πόσο σε κακομαθησιά, έλλειψη βούλησης κι ότι τα περιμένουμε όλα από τους άλλους, αλλά... την ανάπτυξη, ΜΗΝ την περιμένετε για να σας φτιάξει το κέφι και να ασχοληθείτε. Κι όσο θα περνάει ο καιρός, τόσο θα χαλάει το κέφι και η διάθεση και εκείνοι θα συνεχίζουν ακάθεκτοι το δολοφονικό τους έργο ενάντια σε ανθρώπους και πλανήτη. Πάρτε το απόφαση: Ή ΤΏΡΑ, Ή ΠΟΤΈ!!!!
 
www.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: