Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Απόγονοι των Γκέμπελς οι πλουσιότεροι Γερμανοί..



  • Απόγονοι της συζύγου του διαβόητου υπεύθυνου προπαγάνδας του Χίτλερ, Γιόζεφ Γκέμπελς είναι σήμερα η πλουσιότερη οικογένεια της Γερμανίας, σύμφωνα με το περιοδικό Manager. Η Μάγδα Γκέμπελς παντρεύτηκε τον στενό συνεργάτη του Χίτλερ το 1931.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τα παιδιά του... Χάραλντ Καντ, του γιου της από τον πρώτο της γάμο, διαθέτουν σήμερα περιουσία 24,5 δισεκατομμυρίων λιρών. Οι Καντ έχουν το 46,7% της BMW και κατάφεραν να εκτοπίσουν τους ιδρυτές του Lidl και του Aldi, οι οποίοι κυριαρχούσαν στη λίστα των πιο πλούσιων Γερμανών για δεκαετίες.

Υπενθυμίζεται πως η Μάγδα Γκέμπελς παντρεύτηκε τον Γκύντερ Καντ το 1921, τρία χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Απέκτησαν έναν γιο, τον Χάραλντ. Η Μάγδα εγκατέλειψε τον Γκύντερ το 1929 για τον Γκέμπελς, τον οποίο παντρεύτηκε με κουμπάρο τον Χίτλερ.

Ο Χάραλντ έζησε με τη μητέρα του και τον Γκέμπελς μέχρι το 1939, όταν κατατάχθηκε στον γερμανικό στρατό. Στη συνέχεια συνελήφθη από τους Βρετανούς και έζησε σε στρατόπεδο της Λιβύης, όπου έλαβε το αποχαιρετιστήριο γράμμα από τη μητέρα του, από το κρησφύγετο του Χίτλερ.

Ο Γκέμπελς, η Μάγδα και τα έξι παιδιά τους αυτοκτόνησαν με κάψουλες κυανίου, μία ημέρα μετά την αυτοκτονία του Χίτλερ το 1945.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα μέλη της οικογένειας Καντ, δεν εμφανίζονται συχνά δημοσίως, εκτός από τη Τζοάνα, τον Στέφαν και τη Σουζάνε (μετόχους στη BMW).

Πηγή: Daily Mail
fonaklas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: