Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Άσε ρε Τσίπρα τα πανηγύρια και ξεστραβώσου...


sirizaxronis

Τα πανηγύρια για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ σε μάραναν. Το τι συμβαίνει στη κοινωνία είναι απερίγραπτο, το ξέρεις αλλά κάνεις ότι δεν το βλέπεις. Ξεστραβώσου λοιπόν...


«Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ, μέσα σε ένα τρίμηνο, το τρίτο του 2015 χάθηκε 1 δισ. ευρώ από το εισόδημα των νοικοκυριών. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ το τρίτο τρίμηνο του 2015, το διαθέσιμο εισόδημα του τομέα των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που εξυπηρετούν νοικοκυριά (ΜΚΙΕΝ) μειώθηκε κατά 3,3% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, από 31,4 δισ. ευρώ σε 30,4 δισ. ευρώ. Η μείωση αυτή οφείλεται κυρίως στην αύξηση των πληρωμών κοινωνικών εισφορών και παροχών κατά 8% και στη μείωση των εισπράξεων των λοιπών τρεχουσών μεταβιβάσεων κατά 44,7%».

Για αυτά δεν είπες κουβέντα… Τα προπαγανδιστικά βιντεάκια που κορόιδευες δημοσιογράφους όμως, ήξερες να τα δείξεις. Από επαναστάτης μας προέκυψες ο καλύτερος μεταρρυθμιστής όπως σε αποκάλεσαν οι φίλοι σου στην Ευρώπη. Νισάφι πια… Ένα συγνώμη δεν ακούσαμε την Κυριακή για τα μνημόνια που θα έσκιζες, τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσες και τον 13ο μισθό τον οποίο όχι απλά δεν επανέφερες αλλά τείνεις να εξαλείψεις ακόμα έναν με τις μειώσεις που έχουν γίνει σε μισθούς και συντάξεις. Αει στο καλό επιτέλους και εσύ και όλοι οι «επαναστάτες» φίλοι σου!!!

Χ.Δ.Ρ.
 www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: