Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

«Πράσινοι ακτιβιστές» απαιτούν άδεια να εισβάλλουν στην ιδιωτική γη! | Ατζέντα 21

O, τι καταφέρνουν να κερδίσουν οι πολίτες “έρχονται” ως δια μαγείας οι ΜΚΟ και το ελεγχόμενο κίνημα να τα κυνηγήσουν και καταργήσουν στο… όνομα της διάσωσης του πλανήτη και της “πράσινης” ανάπτυξης!


Το 2014, πάνω από μια ντουζίνα κτηνοτρόφοι μήνυσαν το Western Watershed Project (WWP), λέγοντας ότι η ομάδα του Αϊντάχο είχε επανειλημμένα καταπατήσει την ιδιοκτησία τους, παρά τις άμεσες οδηγίες και απλά γραμμένη σήμανση να μην πλησιάσει την ιδιωτική γη. Σύμφωνα με την αγωγή, τα πταίσματα του WWP ξεκίνησαν το 2005 και έγιναν...
υπό το πρόσχημα της συλλογής δειγμάτων νερού υψηλής ποιότητας για να ελέγξουν τη ρύπανση. Κατατέθηκε η μήνυση και η υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε δικαστική διαμάχη.

Το WWP διέψευσε τους ισχυρισμούς, υποστηρίζοντας ότι διαπίστωσε υψηλά επίπεδα E. coli σε δείγματα νερού που εξέτασε στις κρατικές περιβαλλοντικές εγκαταστάσεις. Ως αποτέλεσμα των υποβολών του WWP, τρία ρεύματα κοντά στο σημείο όπου ελήφθησαν τα δείγματα αναφέρονται ως «διαταραγμένα». Ωστόσο, κρατικοί αξιωματούχοι αργότερα απέσυραν τον χαρακτηρισμό, λέγοντας ότι τα δεδομένα που συλλέγονται από το WWP δεν ήταν αξιόπιστα.

Η όλη ιστορία έχει ξεσηκώσει την οργή των ιδιοκτητών που από τη μια βλέπουν τη γη τους να καταπατείται χωρίς τη συναίνεση τους, από την άλλη το νερό τους να κακοχαρακτηρίζεται.
Με επικεφαλής τον WWP και μαζί με το Συμβουλίο Υπεράσπισης Φυσικών Πόρων (NRDC), οι περιβαλλοντικές ομάδες επιδιώκουν να ανατρέψουν τις αποφάσεις του ομοσπονδιακού δικαστηρίου, λέγοντας ότι οι νόμοι κρατούν τους ανθρώπους από το να εκτεθούν στη ρύπανση.

Αν το καταφέρουν, η νέα απόφαση θα ανοίξει την πόρτα για αυτόκλητους περιβαλλοντικούς εισβολείς που θα θέλουν να ψάξουν για “ρύπανση” σε όποια ιδιωτική γη τους καπνίσει! Ακόμα και αν τα δεδομένα τους αργότερα διαπιστωθούν ότι ήταν πλαστά, όπως συνέβη στο Wyoming, οι επιπλοκές και οι νομικές επιπτώσεις στους γαιοκτήμονες μπορεί να είναι σημαντικές.

Όλα αυτά τα ωραία συμβαίνουν γιατί η… “κομμουνιστική” Ατζέντα 21 δίνει δικαιώματα, καταργώντας σιγά σιγά κάθε δικαίωμα σε ιδιωτική περιουσία, ζωή και ελευθερία, δίνοντας υπερεξουσίες σε οργανώσεις και ΜΚΟ που φυσικά, ελέγχονται απόλυτα από τις ίδιες τις κυβερνήσεις!

(με πληροφορίες από: cfact.org)
nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: