Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Εγκλημα της Κυβέρνησης! Παρέδωσε τη Θράκη και την Β. Ελλάδα!

Εγκλημα της Κυβέρνησης! Παρέδωσε τη Θράκη και την Β. Ελλάδα! Μέχρι τώρα ήμασταν Γερμανικό προτεκτοράτο... Τώρα θα γίνουμε και Τουρκικό !

Η κατάσταση στην Θράκη όπως επανειλημμένα είναι απελπιστική! Η συγκρότηση και δημιουργία σιδηροδρομικής γραμμής που θα ενώνει την Βόρεια Ελλάδα με την Τουρκία θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για την Ελλάδα! Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής Ελλάδα και Τουρκία συμφώνησαν στα εξής:...


Ανανέωση συμφωνίας επανεισδοχής μεταναστών. Οι μετανάστες εκτός Συρίας και Ιράκ θα επιστρέφουν στην Τουρκία. Δηλαδή το 80% θα παραμένει στην χώρα μας!

Επίσης συμφωνία για σιδηροδρομική γραμμή που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Κωνσταντινούπολη. Σύνδεση του λιμένα Σμύρνης με Κωνσταντινουπολη.

Η συγκεκριμένη σιδηροδρομική γραμμή θα διαπερνά τα αναχώματα των συνόρων μας με την Τουρκία!

Τα δύο τελευταία είναι άκρως σημαντικά, καθώς με μεγάλη ευκολία οι Τούρκοι που δεν θα έχουν πλεόν βίζα θα διεισδύουν ανενόχλητοι στην χώρα μας, και θα την καταστήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα «επαρχία» της «νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».

Δηλαδή η χώρα των 80.000.000 κατοίκων και με-το τονίζουμε-νεανικό πληθυσμό θα «απορροφήσει» νομοτελειακά την Ελλάδα των 10.800.000 κατά την τελευταία απογραφή με τους μισούς να είναι… μεσήλικες και άνω.

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: