Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Νέο καρτέρι θανάτου αλά Κουμανταρέα – Σεργιανόπουλου στο Νέο Κόσμο! (ΦΩΤΟ)


karteriΝεκρός βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο διαμέρισμά του στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Κρητών 39 και Μπακνανά στο Νέο Κόσμο, ένας 54χρονος άνδρας.

Η είσοδος του διαμερίσματος δεν έφερε ίχνη παραβίασης, κάτι που σημαίνει ότι...
πιθανότατα το θύμα άνοιξε στους δολοφόνους του, όπως συνέβη και στην περίπτωση του συγγραφέα Μένιου Κουμανταρέα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρας και γείτονας του 54χρονου κατέθεσε πως «το πτώμα βρέθηκε σκεπασμένο με τέσσερις κουβέρτες προφανώς για να μη μυρίσει, φέρεται να είχε προηγηθεί κατανάλωση αλκοόλ, ενώ το κεφάλι του ήταν σπασμένο και η πόρτα του σπιτιού του κλειδωμένη όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του Νίκου Σεργιανόπουλου».
1 astynomiko
Η πολυκατοικία στο Νέο Κόσμο που διέμενε ο άτυχος 54χρονος

Το διαμέρισμα εμφάνιζε επίσης εικόνα έρευνας. Το σώμα του νεκρού άνδρα βρισκόταν σε σήψη, γεγονός που οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα πως το έγκλημα είχε γίνει μέρες πριν. Γείτονες του 54χρονου έκαναν λόγο για έγκλημα πάθους, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνει ακόμα η αστυνομία.
Ο άτυχος 54χρονος Π. Σ, σύμφωνα με πληροφορίες ζούσε μόνος του και είχε ιδιαίτερα μεγάλη κινητή αλλά και ακίνητη περιουσία. Ήταν πολύ φίλος με τα ζώα και κάθε μέρα βρισκόταν στο πρώτο νεκροταφείο όπου ήταν ο τάφος της μητέρας του και είχε αναλάβει να τρέφει περισσότερες από εξήντα γάτες.
stratis
 Ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής, Σωκράτης Στρατής

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η Γ.Γ της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας, Σοφία Τζονίκη, «δεν τον γνώριζα καλά, όμως στεναχωρήθηκα γιατί τον έβλεπα στο νεκροταφείο. Ζητήσαμε να κινηθούν διαδικασίες για την ανεύρεση των δολοφόνων του». Την υπόθεση ανέλαβε να ερευνήσει ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής, Σωκράτης Στρατής, ο οποίος δήλωσε: «Ξεκινώντας από το σημείο μηδέν, από τον τάφο της μητέρας του και με τη βοήθεια των φίλων του που τον αγαπούσαν πραγματικά, θα βοηθήσουμε τις αρχές για να φτάσουμε στους δολοφόνους του».

 Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: