Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Πρόεδρο ΠΑΕ παρακολουθούσαν, Στα πράσα πιάσανε υπουργό

Τραβάει πιστόλι και σκοτώνει άνθρωπο. Ποιος φταίει; Ο δολοφόνος. Ποιος άλλος; Δεν θέλει ερώτημα. Δεν θα βγάλεις ένοχο και τον σκοτωμένο. Ακόμα κι αν έχει ευθύνη το θύμα, επειδή έχει προκαλέσει τον φονιά. Δεν θα τον σηκώσεις από τον τάφο τον πεθαμένο.

Αν μπουκάρουν δύο ληστές σ' ένα σπίτι, τότε ναι, το έγκλημα είναι και των δύο. Όπως την αμαρτία, την παρανομία την κάνουνε δύο στο αλισβερίσι προέδρου ομάδας και διαιτητή. Γιατί να την πληρώσει μονάχα το κοράκι που τα πήρε κι όχι ο πρόεδρος που τα έδωσε. Τι θέλω να πω;

Τσακώσανε στα πράσα σε... τηλεφωνική υποκλοπή της ΕΥΠ τον πρώην υπερυπουργό παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού της ΝΔ καθηγητή πανεπιστημίου Κώστα Αρβανιτόπουλο. Σα να μην τρέχει τίποτα. Το ξεφωνητό πέφτει για τον πρόεδρο της ΠΑΕ με τον οποίο υποτίθεται ή, πραγματικά νταραβερίζεται «στο αλλοιώς» ο εν λόγω Αρβανιτόπουλος.

Ο γνωστός λαϊκισμός της εξέδρας. Πέφτουν τα συνθήματα για τον «πουλημένο διαιτητή», όχι γι' αυτόν στον οποίον πουλήθηκε.

Παρακάτω. Γιατί ασχολούνται με την «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο κι όχι για την «εγκληματική οργάνωση» της πολιτικής. Ο Αρβανιτόπουλος επί Αντώνη Σαμαρά κατέβηκε για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής στον Πειραιά και βγήκε με τη μία πρώτος. Αποκαλύπτω ότι τον είχαν «βοηθήσει» Μελισσανίδης, Μαρινάκης, για να περιοριστώ σε δύο του χώρου, πέραν απ' άλλους ισχυρούς παράγοντες και επιχειρηματίες στο λιμάνι.

Τον άφθαρτο και ατσαλάκτωτο Αρβανιτόπουλο τον συνέλαβε ο υπερκοριός να μιλάει με άτομο ΠΑΕ, και η συζήτηση αφορά «παρέμβαση» του πρώην υπουργού σε δικαστή. Διασυρμός. Όχι μόνον του προέδρου ΠΑΕ. Είναι και του πρώην υπουργού διασυρμός κοινωνικός, όχι μόνον κομματικός. Να πεις ότι το «ενδιαφέρον» του Αρβανιτόπουλου, δηλαδή ότι αυτό που «συζητάει» με άτομο ΠΑΕ, αφορά εθνική υπόθεση, να τον δικαιολογήσεις.

Κάτι άλλο με την ευκαιρία. Από τότε που έγινε κυβέρνηση ο Σύριζα, ο Αρβανιτόπουλος πουλάει μούρη ως... αρθρογράφος στην εφημερίδα «Τα Νέα». Έχει μόνιμη στήλη και κάνει υψηλή κριτική, ποιος; Αυτός που τον έπαιρναν τηλέφωνο για να φροντίσει ένα προβληματάκι της... αρμοδιότητάς του, της παιδείας.

www.apodytiriakias.gr
 www.e-koutsobola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: