Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Η ιστορία της απαγόρευσης μιας εκδήλωσης!

11apagor
Το παρακάτω κείμενο είναι από το γραφείο Τύπου της ΛΕΠΕΝ, σχετικά με τα όσα έγιναν την Κυριακή, με την αιφνίδια απαγόρευση συγκέντρωσης ενάντια στην ισλαμοποίηση της χώρας.

Σήμερα (την Κυριακή), 22 Μαΐου και ώρα 19:00, η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ, στηριζόμενη από οργανώσεις και επιτροπές κατοίκων της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονος και της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών, είχε ανακοινώσει συγκέντρωση ενάντια στη λαθρομετανάστευση και τη μεταναστευτική πολιτική. Η συγκέντρωση αυτή είχε την άδεια από την ΕΛ.ΑΣ. και ήταν προγραμματισμένη με κάθε νόμιμο τρόπο.

Στη συνέχεια όμως , υπονομεύθηκε και εν συνεχεία...
ματαιώθηκε βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου, από τους ¨γνωστούς-άγνωστους¨, κουκουλοφόρους της αριστεράς. Ο δικηγόρος Φώτης Μπαμπάνης, αφού μίλησε με το Τ.Α. Αγ.Παντελεήμονος, έκανε παρέμβαση στη ΓΑΔΑ και την Κρατική Ασφάλεια, μίλησε με τον Αστυνόμο Δάψα. Ο κύριος Δάψας απάντησε πως για να επιληφθεί του συμβάντος, πρέπει να λάβει εντολή από το ΓΑΔΑρχη. Έπειτα από επικοινωνία με τον Υπασπιστή του ΓΑΔΑρχη, υπαστυνόμο Φιλιώτη, πληροφορηθήκαμε πως έχει γνώση και θα προβεί σε απαγόρευση.

Τελικά, η απαγόρευση περιορίστηκε από το γενικό στο ειδικό και ασκήθηκε μόνο σ' εμάς. Έπειτα από νέα παρέμβαση, ο ανθυπαστυνόμος κύριος Δ.Βελλής εκκένωσε το χώρο στον Αγ.Παντελεήμονα, χωρίς να γίνουν όμως προσαγωγές και συλλήψεις των ενόπλων αριστεριστών, οι οποίοι έφερα επάνω τους : κράνη , καδρόνια, στυλιάρια και σιδερόβεργες. Όλα αυτά ορατά δια γυμνού οφθαλμού. Κατόπιν νέας παρεμβάσεως του δικηγόρου κυρίου Φ.Μπαμπάνη, ο υπασπιστής του ΓΑΔΑρχη, ανθυπαστυνόμος Βελλεγράκης, μας πληροφόρησε ότι δεν είναι απολύτως βέβαιο αν θα πραγματοποιηθούν προσαγωγές ή συλλήψεις, καθότι υπάρχουν εκδηλώσεις εν εξελίξη στο Σύνταγμα και ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ΟΑΚΑ, όπου σημειωτέον, υπάρχουν οπαδοί μόνο της γηπεδούχου ομάδας. Κατόπιν όλων αυτών , καθίσταται ηλίου φαεινότερον ότι οι γνωστοί-άγνωστοι , κουκουλοφόροι, παρακρατικοί, προβοκάτορες, αποπειράθηκαν όχι μόνο να υπονομεύσουν και να ματαιώσουν την εκδήλωση μας, αλλά και να προκαλέσουν επεισόδια και συμπλοκές προκειμένου να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη, από τη σημερινή συζήτηση και ψήφιση που λαμβάνει χώρα στη Βουλή , του νόμου που προβλέπει το τσουνάμι των εμμέσων φόρων κατά του πολύπαθου λαού μας.

Πλήν όμως, αυτό δεν επετεύχθη χάρη στο σύννομο και σώφρονα χειρισμό του όλου θέματος από το δικηγόρο , Φώτη Μπαμπάνη. Εμείς , οι πατριώτες, πιστοί στις αξίες του πατριωτικού χώρου, επιλέξαμε μέσα στην ανομία που βιώνουμε στο πετσί μας, τη νομιμότητα, την ψυχραιμία, τη σωφροσύνη και την αποφυγή άσκοπης αιματοχυσίας.Παρά ταύτα όμως, είναι απορίας άξιον το γεγονός πώς οι γνωστοί - άγνωστοι οπλισμένοι κουκουλοφόροι, επείσθησαν με τόση ευκολία να εκκενώσουν το χώρο της πλατεία του Αγ.Παντελεήμονος υπακούοντας στις ευγενικές παραινέσεις των ανδρών των ΜΑΤ, οι οποίοι όμως όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με εμάς μετέρχονται τα γνωστά μέσα εναντίον μας (δακρυγόνα, Βία). Δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Δημήτρης Παπαγεωργίου
www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: