Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Εμείς τα ανοίγουμε ενώ οι άλλοι τα κλείνουν…

Γράφει η Dreamworks
 
Την ώρα που όλες μα όλες οι χώρες της Ευρώπης έχουν κλείσει τα σύνορά τους στις ορδές των προσφύγων και λαθρομεταναστών, η ροή των (λαθρο)μεταναστών αυξάνεται και πάλι προς τη χώρα μας, καθώς οι αγαπητοί γείτονες έχουν ανοίξει και πάλι την κάνουλα.

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα ψηφίζεται... και χρηματοδοτείται η λειτουργία μουσουλμανικών τεμένων για να εξυπηρετεί τα θρησκευτικά τους καθήκοντα ενώ στη Γαλλία ανακοινώνεται το κλείσιμο των τζαμιών.

Η Ευρώπη γίνεται πεδίο ενός θρησκευτικού πολέμου που όλοι περιμένουν αλλά κανείς δεν ξέρει που θα είναι το επόμενο χτύπημα.  

Στην Ελλάδα, οι «πρόσφυγες» έχουν αποθρασυνθεί εντελώς εγκληματώντας και απαιτώντας ενώ οι ΜΚΟ αλωνίζουν με τις ευλογίες Ε.Ε., ΟΗΕ και δε ξέρω κι εγώ ποιανού άλλου.

Είναι ξεκάθαρο ακόμα και στους θεόστραβους, ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία πρόθεση να ενσωματωθούν με την τοπική κοινωνία, είτε αυτή είναι η Ελληνική, η Γαλλική ή η Γερμανική..  Φύγανε από χώρες όπου «κινδύνευαν» και «απειλούνταν» από την κουλτούρα τους αλλά την ίδια στιγμή δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν τους κανόνες και νόμους της κοινωνίας που αναγκάστηκε να τους δεχτεί.  Τον ίδιο τρόπο ζωής επιδιώκουν σε όποια χώρα κι αν βρίσκονται, το νόμο της Ισλαμικής Σαρίας.

Ο πιτσιρικάς (λαθρο)πρόσφυγας με το καδρόνι στο χέρι είναι πρόοδος, αν σκεφτείς ότι στη χώρα του κράταγε καλάσνικωφ… Μέχρι την ώρα που θα βρεθεί και πάλι καλάσνικωφ στο χέρι του.

Στην άλλη πλευρά του πλανήτη, η Αυστραλία είναι απόλυτη:  δεν σας θέλουμε, μην έρχεστε.  Δε θα μας μπαστακωθείτε με το ζόρι.  Αν θέλετε να έρθετε ακολουθήστε τη νόμιμη οδό αλλιώς βυθίζουμε τη βάρκα σας.  Δια στόματος του πρωθυπουργού της διαμήνυσε στην τοπική μουσουλμανική κοινωνία ότι αν δεν τους αρέσει να ζουν όπως όλοι στη χώρα, να σέβονται τον τόπο, την ιστορία και το Θεό τους, να τα μαζέψουν και να φύγουν καθώς δεν τους έφερε κανείς με το ζόρι.

Είπε αυτό που όλοι ψελλίζουν στην Ευρώπη αλλά κανείς δεν τολμάει να πει.

Διαβάζω ότι σήμερα είναι η επέτειος της μάχης των Θερμοπυλών.  Αν εξεταστεί με κριτήρια στρατιωτικά, ήταν μια ήττα για τους Έλληνες. Οι Πέρσες είχαν αναδειχτεί νικητές, αλλά με μεγάλες απώλειες και πεσμένο ηθικό. Οι ηττημένοι Έλληνες κέρδισαν μια ηθική νίκη. 
Οι Θερμοπύλες έγιναν το αιώνιο σύμβολο της θυσίας και του χρέους για την υπεράσπιση της πατρίδας και των μεγάλων ιδανικών....


Γι’ αυτό είμαστε αξιέπαινοι.  Επιβιώσαμε σε καταστάσεις που όλοι οι άλλοι λύγισαν.
 
Καλή δύναμη σε όλους εμάς που η μοίρα μας είναι να φυλάξουμε νέες Θερμοπύλες.
Πάντα οι λίγοι και τρελοί έκαναν τη διαφορά.

Οι άνθρωποι χωρίς παιδεία θα σε βιάσουν
Οι άνθρωποι χωρίς πολιτισμό θα σε μαυρίσουν στο ξύλο
Οι αλλόθρησκοι θα σε σκοτώσουν για την θρησκεία σου

Αυτά τα όνειρα έκανες για την Ελλάδα σου ;;;

Μολών Λαβέ στους Ανθέλληνες
 
www.e-koutsobola.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: